Arkadaşlar merhabalar. Kodlamaya başlıyorum, az da olsa temelim var fakat hiç ileri seviye değil. Udemy kursu olur veyahut bir kaynak olur hangi kaynaktan öğrenmemi önerirsiniz? Udemy kursu bırakıyorum aşağıya o kursu yorumlarsanız sevinirim.
Eğer temel olarak girip tamamen kavramayı düşünüyorsanız Python doğru tercih bence de. Ben Mustafa Murat Coşkun'un Python kursunu kullanıyorum. Gayet ayrıntılı ve kavraması kolay bir şekilde anlattığını düşünüyorum.
Engin hoca mükkemmel bir hoca, çok ders dinlemişimdir fakat bu kursta biraz yarım kalıyor. Örneğin 42 saat olması lazım java kursu var, onu alabilirsin.
Arkadaşlar merhabalar. Kodlamaya başlıyorum, az da olsa temelim var fakat hiç ileri seviye değil. Udemy kursu olur veyahut bir kaynak olur hangi kaynaktan öğrenmemi önerirsiniz? Udemy kursu bırakıyorum aşağıya o kursu yorumlarsanız sevinirim.
YouTube´da Şadi Evren Şeker hocanın Bilgisayar Kavramları kanalında ücretsiz eğitim serileri var. Udemy´den parayla satın almak yerine oraya bakabilirsiniz.