NSIS Centipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #21 RickSanchezZ dedi: Ben 9. sınıfım şu anda ve derslere girip-çıkıp, oyun oynamak dışında yaptığım pek fazla bir şey yok. Kodlama öğrenmek istiyorum, hangi siteleri önerirsiniz ve nereden nasıl başlamalıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acaba tag ve nick atabilir misin bende kodlama öğrenmeye çalışıyorum boş zamanlarımda python öğreniyorum belki birbirimize yardımcı olabiliriz.
RickSanchezZ dedi: Ben 9. sınıfım şu anda ve derslere girip-çıkıp, oyun oynamak dışında yaptığım pek fazla bir şey yok. Kodlama öğrenmek istiyorum, hangi siteleri önerirsiniz ve nereden nasıl başlamalıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acaba tag ve nick atabilir misin bende kodlama öğrenmeye çalışıyorum boş zamanlarımda python öğreniyorum belki birbirimize yardımcı olabiliriz.
RickSanchezZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 82 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2020 #22 NSIS dedi: Acaba tag ve nick atabilir misin ben de kodlama öğrenmeye çalışıyorum boş zamanlarımda Python öğreniyorum belki birbirimize yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... KAAN#0843.
NSIS dedi: Acaba tag ve nick atabilir misin ben de kodlama öğrenmeye çalışıyorum boş zamanlarımda Python öğreniyorum belki birbirimize yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... KAAN#0843.