Barış2431244312 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 34 21 Ağustos 2020 #1 Merhaba, elimde 120 TL'lik bir bütçe var ve bu bütçe ile uzun ömürlü kodlamaya uygun, mümkünse mekanik hisli veya mekanik bir klavye önerebilir misiniz?
Merhaba, elimde 120 TL'lik bir bütçe var ve bu bütçe ile uzun ömürlü kodlamaya uygun, mümkünse mekanik hisli veya mekanik bir klavye önerebilir misiniz?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #2 Hocam bütçenizi azıcık arttırıp bunu alın: Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam bütçenizi azıcık arttırıp bunu alın: Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.345 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Ağustos 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bütçenizi azıcık arttırıp bunu alın: Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Harika bir klavye kendisi, ışıklı mışıklı şekil klavyeler yerine böyle kaliteli TAŞ gibi klavyelere yönelilmeli .
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bütçenizi azıcık arttırıp bunu alın: Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Harika bir klavye kendisi, ışıklı mışıklı şekil klavyeler yerine böyle kaliteli TAŞ gibi klavyelere yönelilmeli .
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Ağustos 2020 #4 Philips'in bir klavyesi vardı ama fiyatı biraz yüksekti. Bulan olursa atabilir.
Barış2431244312 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 34 21 Ağustos 2020 #5 Bulut2024 dedi: Harika bir klavye kendisi, ışıklı mışıklı şekil klavyeler yerine böyle kaliteli TAŞ gibi klavyelere yönelilmeli . Genişletmek için tıkla... Benim için önemli olan tuşların 3-4 ay kullanınca eskiyip yazılıran kazınmaması RGB olması benim için önemli değil uzun ömürlü olsun yeter.
Bulut2024 dedi: Harika bir klavye kendisi, ışıklı mışıklı şekil klavyeler yerine böyle kaliteli TAŞ gibi klavyelere yönelilmeli . Genişletmek için tıkla... Benim için önemli olan tuşların 3-4 ay kullanınca eskiyip yazılıran kazınmaması RGB olması benim için önemli değil uzun ömürlü olsun yeter.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #6 Barış2431244312 dedi: Benim için önemli olan tuşların 3-4 ay kullanınca eskiyip yazılıran kazınmaması RGB olması benim için önemli değil uzun ömürlü olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam belki yazının silinmesi gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz uzun kullanımda. Lazer baskı olmayınca her klavyede oluyor.
Barış2431244312 dedi: Benim için önemli olan tuşların 3-4 ay kullanınca eskiyip yazılıran kazınmaması RGB olması benim için önemli değil uzun ömürlü olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam belki yazının silinmesi gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz uzun kullanımda. Lazer baskı olmayınca her klavyede oluyor.
Barış2431244312 Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 34 21 Ağustos 2020 #7 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam belki yazının silinmesi gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz uzun kullanımda. Lazer baskı olmayınca her klavyede oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki .
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam belki yazının silinmesi gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz uzun kullanımda. Lazer baskı olmayınca her klavyede oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki .