hvkmjij Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Ben Python'da yazı tabanlı bir oyun yazdım. Bu oyunu sistemsiz olarak vm veya gerçek bilgisayarlarda çalıştırmak istiyorum. Bunun için önce bın'e sonra ISO'ya çevirmek lazım. Ama Python'u bın'e çeviremiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Ben Python'da yazı tabanlı bir oyun yazdım. Bu oyunu sistemsiz olarak vm veya gerçek bilgisayarlarda çalıştırmak istiyorum. Bunun için önce bın'e sonra ISO'ya çevirmek lazım. Ama Python'u bın'e çeviremiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 3 Ağustos 2024 #2 Çözüldü: Python dosyası nasıl Binary dosyasına çevrilir? Buna bir bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS hvkmjij Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Orada cython demişler ama kullanımını doğru dürüst anlatan makale video vs bulamadım. Artı 0 Eksi
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 3 Ağustos 2024 #4 PyInstaller Manual — PyInstaller 6.9.0 documentation Cython'a ihtiyacın yok PyInstaller gibi araçlar var bu iş için. Artı 0 Eksi
PyInstaller Manual — PyInstaller 6.9.0 documentation Cython'a ihtiyacın yok PyInstaller gibi araçlar var bu iş için.