Her kodda bu çıkıyor ya kodla alakalı bir sikinti yok eminim.Yazdığın kodu atarsan daha iyi yardımcı olunabilir. Belki kütüphanelerde falan bir sıkıntı vardır.
Anladım peki bu her kodu calistirdigimda mavi yazinin gözükmemesi sağlayabilir miyim?Ekran görüntüsünde bir hata görünmüyor. Yazıların renkli olması kullanılan terminalden kaynaklı ve görünürlüğü iyileştirmek adına kullanılıyor sadece. Kullandığınız VS Code eklentisi kodunuzu çalıştırmak için terminale girilmesi gereken parametleri girmiş ve kodu çalıştırmış.
Kodu çalıştırmak için o komutların girilmesi zorunlu olarak gerekiyor. Ancak sürekli görmek istemiyorsanız otomatik kod çalıştırmanızı sağlayan eklentiler var. AREPL for python gibi eklentiler ile kodu sürekli olarak otomatik çalıştırabilirsiniz. Kompleks olmayan ve dışarıdan input beklemeyen kodlarınız için kullanabilirsiniz.Her kodda bu çıkıyor ya kodla alakalı bir sikinti yok eminim.
Anladım peki bu her kodu calistirdigimda mavi yazinin gözükmemesi sağlayabilir miyim?
Çok teşekkürler 2 gündür araştırıyorum bulamamıştım.Kodu çalıştırmak için o komutların girilmesi zorunlu olarak gerekiyor. Ancak sürekli görmek istemiyorsanız otomatik kod çalıştırmanızı sağlayan eklentiler var. AREPL for python gibi eklentiler ile kodu sürekli olarak otomatik çalıştırabilirsiniz. Kompleks olmayan ve dışarıdan input beklemeyen kodlarınız için kullanabilirsiniz.
cmd /C kısmına bakalım ilk. cmd windows'un command prompt'u. '/C' ise bir string tarafından verilen komutu çalıştırıp, tamamlandığında kapanmasını sağlar. Oradan sonra bahsi geçen komut var. İlk boşluğa kadar olan kısım, python'un konumu, ikinciye kadar olan kısım VS Code pythob extension'ın konumu, 3. ve son kısım senin python_temelleri klasöründeki değişkenler isimli dosyanın konumu.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.