Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Steam'den Witcher 2 aldım ve bana bir ürün kodu geldi ancak ben bu kodu kullanmadan oyunu oynayabiliyorum. Bu kodu başka bir Steam hesabına girip orada da sahip olma imkanım var mı?
Arkadaşlar Steam'den Witcher 2 aldım ve bana bir ürün kodu geldi ancak ben bu kodu kullanmadan oyunu oynayabiliyorum. Bu kodu başka bir Steam hesabına girip orada da sahip olma imkanım var mı?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #2 Kod hiç kullanılmadıysa evet. Ürün kodu derken hangi ürün kodu? Artı 0 Eksi
M Muhammet Emin Yiğider Decapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 12 21 Aralık 2020 #3 Var diye biliyorum ama başka Steam hesabında kodu kullanıp sonra kendi hesabından oyunu iade edersen gitme ihtimali var. Artı 0 Eksi
Var diye biliyorum ama başka Steam hesabında kodu kullanıp sonra kendi hesabından oyunu iade edersen gitme ihtimali var.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 21 Aralık 2020 #4 Evet var sonuçta kullanmamışsın. Artı 0 Eksi
KS KS Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Salih_Emre dedi: Kod hiç kullanılmadıysa evet. Ürün kodu derken hangi ürün kodu? Genişletmek için tıkla... Verilen CD anahtarından bahsediyorum. Oyunun bu koda ihtiyacı var, isteyince gir diyor ancak oyun bu kodu istemiyor. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Kod hiç kullanılmadıysa evet. Ürün kodu derken hangi ürün kodu? Genişletmek için tıkla... Verilen CD anahtarından bahsediyorum. Oyunun bu koda ihtiyacı var, isteyince gir diyor ancak oyun bu kodu istemiyor.