Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Eylül 2020 #11 Günaydınlar. Bir süre giremedim. Bilgisayarım da yanımda değil zaten. @The Anorak ben o kodları kopyaladiktan sonra farkettim. Sadece notaları tanimliyormus. @The Anorak bir şeyler anlattı ama kafam iyice karıştı. Yarın eve gidince teker teker yazanları deneyeceğim.
Günaydınlar. Bir süre giremedim. Bilgisayarım da yanımda değil zaten. @The Anorak ben o kodları kopyaladiktan sonra farkettim. Sadece notaları tanimliyormus. @The Anorak bir şeyler anlattı ama kafam iyice karıştı. Yarın eve gidince teker teker yazanları deneyeceğim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Eylül 2020 #12 cengover_ekin dedi: Soru ne? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Üzgün bırakıp cevaplamamışsın neden kapandı (Goygoy) konu ?
cengover_ekin dedi: Soru ne? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Üzgün bırakıp cevaplamamışsın neden kapandı (Goygoy) konu ?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 26 Eylül 2020 #13 PanzerTR dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Üzgün bırakıp cevaplamamışsın neden kapandı (Goygoy) konu ? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Ben de bilmiyorum. Dışarıdaydım, bir baktım kilitli. Muhtemelen sondaki konulardan ama emin değilim. Modaratörlere sorun kesin cevap için.
PanzerTR dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Üzgün bırakıp cevaplamamışsın neden kapandı (Goygoy) konu ? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Ben de bilmiyorum. Dışarıdaydım, bir baktım kilitli. Muhtemelen sondaki konulardan ama emin değilim. Modaratörlere sorun kesin cevap için.