ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #11 Mesaj gönderildikten 1 dk sonra kodu aldım ama kodun nereden girildiğini bilmiyordum.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #12 ArnıldCivardagezen dedi: Mesaj gönderildikten 1 dk sonra kodu aldım ama kodun nereden girildiğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Origin dedi.
ArnıldCivardagezen dedi: Mesaj gönderildikten 1 dk sonra kodu aldım ama kodun nereden girildiğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Origin dedi.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #13 Silinen üye dedi: Arkadaş Origin dedi. Genişletmek için tıkla... Origin'de nereye yazacağımı bilmiyordum. Origin hesabım var. PS3'te de kullanıyorum. Ama pc'de Battlefield zevki bir başka.
Silinen üye dedi: Arkadaş Origin dedi. Genişletmek için tıkla... Origin'de nereye yazacağımı bilmiyordum. Origin hesabım var. PS3'te de kullanıyorum. Ama pc'de Battlefield zevki bir başka.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #14 Hayal Korkmaz dedi: Teşekkürler :3 Kodu aldım. Genişletmek için tıkla... Siz daha Steam mi diye sorun, kodu alan aldı. Hayırlı olsun iyi oyunlar.
Hayal Korkmaz dedi: Teşekkürler :3 Kodu aldım. Genişletmek için tıkla... Siz daha Steam mi diye sorun, kodu alan aldı. Hayırlı olsun iyi oyunlar.