Köfteci Yusuf'da çalışma şartları nasıl?

XxxPhoenixxX

Picopat
Daha önceleri pastane, konfeksiyon, tavuk dünyası gibi yerlerde çalıştım. 18 yaşına girdim, sigorta için 1 aylıgına köfteci Yusuf'da çalışmak istiyorum. Çalışma koşulları nasıl? Tavuk dünyasına girdigimde ilk 2 hafta tatil yoktu. Komi ve erkegiz diye her şeyi yaptırıyorlardı. Bir de işe girdigimde ilk ay sigorta yaparlar mı? Çalışan varsa bilgilendirebilir mi?

Daha önceleri pastane, konfeksiyon, tavuk dünyası gibi yerlerde çalıştım. 18 yaşına girdim, sigorta için 1 aylıgına köfteci Yusuf'da çalışmak istiyorum. Çalışma koşulları nasıl? Tavuk dünyasına girdigimde ilk 2 hafta tatil yoktu. Komi ve erkegiz diye her şeyi yaptırıyorlardı. Bir de işe girdigimde ilk ay sigorta yaparlar mı? Çalışan varsa bilgilendirebilir mi?
Hiçmi çalıșan yokya :)

İlk 2 ay deneme süresi varmış.Deneme süresinden sonra SGK yapmaya başlıyorlarmış. Maaş olarak asgari ama haftalık çalışma saatini geçtiginde mesai ücreti ekleniyor ve 28 000 gibi bir ücret alabiliyorsun. Çalışma koşulları 6 gün 10 saat ama yogunluk vb. olursa mesaiye kalmak zorunlu gibi bir şeymiş böylece 12 saate uzayabilir (alacagın ücretde artıyor).Ayrıca vardiyalı olarak çalışılıyormuş aydan ayada komiler için degişebiliyormuş.Girmek isteyen olursa işe yarayabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı