Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Ekim 2024 #11 letmenow dedi: Boşuna laf etmiş oluruz demenin manası yok dana eti diye lanse ediyorlar ve Türkiye'de helal sertifikasız ürün neredeyse yok. Genişletmek için tıkla... Galiba anlamadınız hocam. Adamlar zaten "helal ürün" sertifikasını aldıysa linçlemek hakkımızdır.
letmenow dedi: Boşuna laf etmiş oluruz demenin manası yok dana eti diye lanse ediyorlar ve Türkiye'de helal sertifikasız ürün neredeyse yok. Genişletmek için tıkla... Galiba anlamadınız hocam. Adamlar zaten "helal ürün" sertifikasını aldıysa linçlemek hakkımızdır.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.075 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #12 Domuz eti pahalı değil mi ben mi yanlış biliyorum Tam bir fiyasko.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #13 Gerçekten öyle ama.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.744 Çözümler 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Ekim 2024 #14 Cid_Kagenou dedi: Eğer "etlerimiz %100 helal" vb. şeyler dedilerse karşı çıkmamız gerekir. Böyle bir iddiaları yoksa boşuna laf etmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde domuz üretimi, kesimi ve dağıtımı konusunda yasalar mevcuttur. Herhangi bir yiyecek domuz içeriyorsa bunun belirtilmesi gerekmektedir.
Cid_Kagenou dedi: Eğer "etlerimiz %100 helal" vb. şeyler dedilerse karşı çıkmamız gerekir. Böyle bir iddiaları yoksa boşuna laf etmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde domuz üretimi, kesimi ve dağıtımı konusunda yasalar mevcuttur. Herhangi bir yiyecek domuz içeriyorsa bunun belirtilmesi gerekmektedir.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 9 Ekim 2024 #15 Romanyaya gitmiştim, festival vardı ve insanlar mangal yapıyordu bizim işgembeden daha kötü kokuyor.
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #16 Diamant dedi: Domuz eti pahalı değil mi ben mi yanlış biliyorum . Tam bir fiyasko. Genişletmek için tıkla... Domuzlar tek seferde dokuza kadar yavru doğuruyor. Domuz çiftlikleri var Türkiye'de. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Diamant dedi: Domuz eti pahalı değil mi ben mi yanlış biliyorum . Tam bir fiyasko. Genişletmek için tıkla... Domuzlar tek seferde dokuza kadar yavru doğuruyor. Domuz çiftlikleri var Türkiye'de.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #17 ÖmerDmrc dedi: Domuzlar tek seferde dokuza kadar yavru doğuruyor. Domuz çiftlikleri var Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Ne icin var? Böyle Köfteci Yusuf'a satmak için mi?
ÖmerDmrc dedi: Domuzlar tek seferde dokuza kadar yavru doğuruyor. Domuz çiftlikleri var Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Ne icin var? Böyle Köfteci Yusuf'a satmak için mi?
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 643 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #18 Swixy dedi: Ne icin var? Böyle köfteci yusufa satmak için mi jshjshshsh. Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu bilmiyorum ama ne işe yaradığını öğrendik.
Swixy dedi: Ne icin var? Böyle köfteci yusufa satmak için mi jshjshshsh. Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu bilmiyorum ama ne işe yaradığını öğrendik.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.136 Çözümler 9 Yer Saratov 9 Ekim 2024 #19 Cid_Kagenou dedi: Galiba anlamadınız hocam. Adamlar zaten "helal ürün" sertifikasını aldıysa linçlemek hakkımızdır. Genişletmek için tıkla... Almaz olurlar mı sence? Domuz eti satışa çıksa Migros'ta falan üstünde Helal üründür ibaresini görebilirsiniz, burası Türkiye bebeğim.
Cid_Kagenou dedi: Galiba anlamadınız hocam. Adamlar zaten "helal ürün" sertifikasını aldıysa linçlemek hakkımızdır. Genişletmek için tıkla... Almaz olurlar mı sence? Domuz eti satışa çıksa Migros'ta falan üstünde Helal üründür ibaresini görebilirsiniz, burası Türkiye bebeğim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 9 Ekim 2024 #20 Helal sertifikası tamamen fasa fiso. Her türlü dalavere ve rüşvet ile elde edilebilir bir şey. Yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil. Millet kime güveneceğini şaşırdı.
Helal sertifikası tamamen fasa fiso. Her türlü dalavere ve rüşvet ile elde edilebilir bir şey. Yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil. Millet kime güveneceğini şaşırdı.