kayrw14 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 32 27 Temmuz 2022 #1 Dün köken vandal aldım. Hesabım bomboş, acaba Battle Pass alsam mı en azından bıcagım olur diye düsündüm. Sizlere de sormak istedim. Köken Vandal'ı iade edip Battle Pass alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
Dün köken vandal aldım. Hesabım bomboş, acaba Battle Pass alsam mı en azından bıcagım olur diye düsündüm. Sizlere de sormak istedim. Köken Vandal'ı iade edip Battle Pass alınır mı?
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Bence iade edin, Battle Pass alın çünkü çoğu silaha skininiz olacak ayrıca bıçağınız da olacak. Şu anki Battle Passi beğendiyseniz alın derim.
Bence iade edin, Battle Pass alın çünkü çoğu silaha skininiz olacak ayrıca bıçağınız da olacak. Şu anki Battle Passi beğendiyseniz alın derim.
kayrw14 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 32 27 Temmuz 2022 #3 BtuhnEf dedi: Bence iade edin, Battle Pass alın çünkü çoğu silaha skininiz olacak ayrıca bıçağınız da olacak. Şu anki Battle Pass'i beğendiyseniz alın derim. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir bp gibi bıcagını ve Phantom'unu begendim ama sadece bu ikisi bile tek basına pahalı normalde.
BtuhnEf dedi: Bence iade edin, Battle Pass alın çünkü çoğu silaha skininiz olacak ayrıca bıçağınız da olacak. Şu anki Battle Pass'i beğendiyseniz alın derim. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir bp gibi bıcagını ve Phantom'unu begendim ama sadece bu ikisi bile tek basına pahalı normalde.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #4 Köken vandalı kullandınız mı veya yükselttiniz mi?
kayrw14 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 32 27 Temmuz 2022 #5 Barisdkmn dedi: Köken vandalı kullandınız mı veya yükselttiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet yükselttim
Barisdkmn dedi: Köken vandalı kullandınız mı veya yükselttiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet yükselttim
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #6 kayrw14 dedi: Ortalama bir bp gibi bıcagını ve Phantom'unu begendim ama sadece bu ikisi bile tek basına pahalı normalde. Genişletmek için tıkla... Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. kayrw14 dedi: Evet yükselttim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun .
kayrw14 dedi: Ortalama bir bp gibi bıcagını ve Phantom'unu begendim ama sadece bu ikisi bile tek basına pahalı normalde. Genişletmek için tıkla... Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. kayrw14 dedi: Evet yükselttim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun .
kayrw14 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 32 27 Temmuz 2022 #7 BtuhnEf dedi: Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. Geçmiş olsun . Genişletmek için tıkla... O zaman bana kullanması kaldı BtuhnEf dedi: Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. Geçmiş olsun . Genişletmek için tıkla... peki kökenin üstüne battle pass ceksem ?
BtuhnEf dedi: Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. Geçmiş olsun . Genişletmek için tıkla... O zaman bana kullanması kaldı BtuhnEf dedi: Beğendiyseniz ne güzel iade edebiliyorsanız edin. @Barisdkmn hocamın dediği gibi onları yaptıysanız iade edemezsiniz zaten. Geçmiş olsun . Genişletmek için tıkla... peki kökenin üstüne battle pass ceksem ?
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #8 kayrw14 dedi: O zaman bana kullanması kaldı Peki kökenin üstüne Battle Pass ceksem? Genişletmek için tıkla... Tadından yenmez.
kayrw14 dedi: O zaman bana kullanması kaldı Peki kökenin üstüne Battle Pass ceksem? Genişletmek için tıkla... Tadından yenmez.
kayrw14 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 32 27 Temmuz 2022 #9 BtuhnEf dedi: Tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam iyi aksamlar.
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #10 kayrw14 dedi: Sağ ol hocam iyi aksamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar.