Köpeği Devamlı Balkonda Bırakmak Normal mi?

Tırnaklarını kesemiyoruz kesene ödül var xD Tüyleri sorun değil süpürüyoruz, kumu ve mamasına da alıştık artık zor gelmiyor ama evde pek oturma odasına almıyoruz (kuş var, bir keresinde ısırmıştı kuşu ) onun dışında benim ve kardeşlerimin odasında geziyor ve çok yaramaz ama tatlı işte n'apcan

1- Kediler gezmiyor tüm gün uyuyor
2- Tırnak keserken bayağı zorluyor ama sonunda yapıyoruz
3- Kum çok uzun zaman gidiyor ama kalite alınmalı
4- Oyuncak değişir bizimki oynamıyor

Mutfak kapısı açık kalsın sıkıntı değil önemli olan buzdolabının kapağı
Ekmek poşeti vb. her şeye saldırıyor bizimki hatta bir gün kardeşime dağıtmaları için köpek maması veriyorlar kardeşim çantasına koyuyor bizimki anlamayıp çantayı yalamaya başlıyor.

Sonra çantayı saklıyoruz o anlık işimiz olduğu için kardeşim tabii sonra almıyor bir gün odaya girip yemeye başlıyor asıl konu bundan sonra köpeklere verip köpeğin bakıp yememesi

Birde sineklik yoksa yazın camlara dikkat etmek gerek akrobasi gösterisi üzebilir.

Hocam konuyu fazla başka yerlere çekme gibi olmasın son bir sözüm olacak. Kedilerinizin cinsi nedir merak ettim ?

Polise şikayet et, en azından kapısını çalarlar. Hayvana eziyet ettiklerini söyle arayıp. Devam ederse tekrar ara, tekrar ara.

Bir gelişme oldu mu?
Daha görüşemedim adamla maalesef. Denk gelemedik. Bu aralar uluma ve havlamalar kesildi gibi pek denk gelmedim ama yine de konuşmayı düşünüyorum açıkçası. Tekrarlanmaması için en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…