Ben sokakta yavru 2-3 aylık bir köpüş buldum. Arkadaşlarımla ve bu köpeği aşısını falan yaptırmadan ilk yıkamak lazım düzenli olarak. O yüzden köpeğimi neyle yıkılabilirim ya da sıvı sabunla yıkasam ölür mü?
Ben sokakta yavru 2-3 aylık bir köpüş buldum. Arkadaşlarımla ve bu köpeği aşısını falan yaptırmadan ilk yıkamak lazım düzenli olarak. O yüzden köpeğimi neyle yıkılabilirim ya da sıvı sabunla yıkasam ölür mü?
Yavru bir köpeği suyla yıkamak tehlikeli çünkü tüyleri zarar görebilir özellikle bir de sabun ileyse tehlike daha fazla artar yavru köpekler Toz ile yikanmalidir yakınında veteriner varsa oraya sormanızı şiddetle tavsiye ederim
Hocam sakın şampuan veya sabun ile yıkamayı düşünmeyin onların özel temizlik tozları vardı hatırladığım kadarıyla onlardan alırsanız çok daha iyi olacaktır.
Sabun ve deterjanlar derisinde reaksiyona sebep olabilir. Kedi ve köpeklere özel şampuanlar satılıyor. Onlardan tercih ederseniz iyi olur. Alamam diyorsanız da Dalin ile yıkayabilirsiniz ama ideali o değildir.
Sabun ve deterjanlar derisinde reaksiyona sebep olabilir. Kedi ve köpeklere özel şampuanlar satılıyor. Onlardan tercih ederseniz iyi olur. Alamam diyorsanız da dalin ile yıkayabilirsiniz ama ideali o değildir.
Veteriner genelde uygun fiyatlı şampuan satmaz ama bir bakın yine de. 40-50 TL ister diye düşünüyorum hiç yoktan. Dışarıda daha uyguna farklı markalar bulunabilir.