My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #11 Hocalarım köpek şampuanı aldım pet shopdan ama 2 hafta sonra yıkıyıcam.
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 5 Temmuz 2021 #12 Silinen üye dedi: Ben sokakta yavru 2-3 aylık bir köpüş buldum. Arkadaşlarımla ve bu köpeği aşısını falan yaptırmadan ilk yıkamak lazım düzenli olarak. O yüzden köpeğimi neyle yıkılabilirim ya da sıvı sabunla yıkasam ölür mü? Genişletmek için tıkla... Arap sabunu kullanabilirsin, temiz ve sağlıklı. Ayrıca köpek şampuanları da satılıyor.
Silinen üye dedi: Ben sokakta yavru 2-3 aylık bir köpüş buldum. Arkadaşlarımla ve bu köpeği aşısını falan yaptırmadan ilk yıkamak lazım düzenli olarak. O yüzden köpeğimi neyle yıkılabilirim ya da sıvı sabunla yıkasam ölür mü? Genişletmek için tıkla... Arap sabunu kullanabilirsin, temiz ve sağlıklı. Ayrıca köpek şampuanları da satılıyor.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #13 Biz arap sabunyla yıkıyorduk, mis gibi oluyordu.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #14 Perry dedi: Arap sabunu kullanabilirsin, temiz ve sağlıklı. Ayrıca köpek şampuanları da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke diğer mesajları da okusaydınız.
Perry dedi: Arap sabunu kullanabilirsin, temiz ve sağlıklı. Ayrıca köpek şampuanları da satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke diğer mesajları da okusaydınız.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Temmuz 2021 #15 Uygun fiyatlı bir seçenek sundular mı? Kaç TL ödediniz?