Köpeğimin ve kedimin arasını nasıl düzeltirim?

ÖmerAydemir

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Kedim 6 yaşında erkek ve 4 yaşında dişi bir köpeğim var. 3 yıl önce köpeğimle tanıştık başlarda ikisini de mesafeli tutmaya çalıştım zamanla yavaş yavaş bir araya gelip birbirlerine alışmaya başladılar. Diğer kedimle veya sonradan gelen hiçbir kediyle problem yaşamayan köpeğim bazen bu bahsettiğim 4 yaşındaki erkek kedime saldırıyor. Eğer ortamda bir gerginlik varsa, diğer kediler kavga ediyorsa ya da dışarıdan bir ses duyduysa direkt birbirlerine giriyorlar. Böyle durumlarda önceden aralarına girebiliyorum ama ara sıra da hiçbir sebep yokken oluyor. Kavgayı başlatan genelde köpeğim ama kedim de her an saldırıya uğrayabilirim gerginliğiyle çok agresif davranabiliyor. Yan yana geldiklerinde sonuç hep kavgayla bitiyor yani. Kedim ciddi hasarlar almaya başladı, artık bu durum sadece canımı sıkmıyor çok da korkutuyor. Bu duruma benzer şeyler yaşamış çözüm bulmuş ya da da tavsiyesi olan kimse var mıdır?

Çözümü yok hocam ceylanla aslan misali kedi çok minik yeni doğmuş olmalı ki olsun.

İkisini sahiplendikten sonra 3 kedi daha sahiplendim ve onlarla böyle bir sorun yaşamıyoruz ama ya, bir çözümü olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…