Köpeğin cinsi nedir?

gokhank1

Decapat
Katılım
13 Haziran 2023
Mesajlar
161
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu köpeği sahiplenmek istiyorum da cinsini merak ettim, sizce nedir? Büyüyen türlerden mi bu, bakımı zor olur mu? Bilgili kişilerden yorum bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 51a5cd03-b14a-4f72-a2c8-fec9b1441fa0.jpeg
    51a5cd03-b14a-4f72-a2c8-fec9b1441fa0.jpeg
    250,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu köpeği sahiplenmek istiyorum da cinsini merak ettim, sizce nedir? Büyüyen türlerden mi bu, bakımı zor olur mu? Bilgili kişilerden yorum bekliyorum.

Bilgili miyim onu bilemem ben de kopek besleyen birisiyim ama bu buyuyen cinslerden degil zaten kopek 1 yasindan yasli ise daha buyumez.
Bu cinsin gozlerinde alerjiden dolayi aglama sikitnisi var diye biliyorum sadece gozlerinin alti hafif kirmizi olur ve hayvanin saclarini kesmeniz gerekebilir cinsten cinse degisiyor ama kesmesenizde olur bizim komsumuzda bu cinsin beyazindan var saclarini bagliyoirlar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı