Köpeklere ateş açan magandalar

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Ben daha ne desem bilemedim. Bu hayvan oğlu hayvanlara, hayvan desem övmüş olurum bunları.
Ben bunlara cahil diyorum, tam anlamıyla cahil.

Ortada sebep yokken pompalı ile ateş etmek nedir ya? Bu beyinsizlerin aramızda dolaştığını zaten biliyordum da bu nedir abi ya? İyice sapıttı bu herifler.

İşin ilginç yanı devletin memuru bile bunu yapacak duruma geldi. Ulan devlet sana bizden topladığı vergileri, sen sokaktaki köpekleri vur diye mi veriyor namuzsuz herif.

Kusura bakmayın ama köpek sahibi olanlar anlar beni, az bile hakaret ediyorum böylelerine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir insanın içinden vicdanı çıkarın işte böyle psikopat ve şerefsiz olur. Böylelerini de ne yaparsanız yapın eğitemezsiniz. Ağır ve korkutucu cezalar yürürlüğe girmeli ve uygulamada da hafifletilmemeli. Ama insanların canına kıyanların bile hak ettiklerinin çok altında cezalar aldıkları(bana göre bir masumu öldüren insan, eğer elde şüphe götürmeyecek ve aksi ispatlanamayacak derecede delil varsa idam edilmelidir) ve sonra af sayesinde çıkıp bir cinayet daha işledikleri malumumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…