Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 mburaktekin dedi: Kaliteli, güvenilir bir yer. İnternet mağazasından almıştım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Sizin konuda kapatıldı hocam. Yazık oldu
mburaktekin dedi: Kaliteli, güvenilir bir yer. İnternet mağazasından almıştım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Sizin konuda kapatıldı hocam. Yazık oldu
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #12 Dyflinn dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Sizin konuda kapatıldı hocam. Yazık oldu Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: :/ He ya, ne güzel gülüyordum. Hatırladım da 2 sene önce tişört almıştım. Dediğim gibi baskıları gayet iyiydi ama kargosunu hatırlamıyorum.
Dyflinn dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı Sizin konuda kapatıldı hocam. Yazık oldu Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: :/ He ya, ne güzel gülüyordum. Hatırladım da 2 sene önce tişört almıştım. Dediğim gibi baskıları gayet iyiydi ama kargosunu hatırlamıyorum.