Kötü Alınan TEOG Yükseltilebilir Mi?

Kardeşim bende 40 yanlış ikincinden 35 ve benim puanım 356 idi. O puana göre aldığım liseyi beğenmeyip 2 ay sonra en az 400 puan isteyen bir liseye nakil oldum. Oldukça da pişman oldum. Eğitimi önceki liseme göre cok gerideydi ve ben 450 puan bile alsam bu liseyi alacaktım. 1.5 ay burada durduktan sonra daha dayanamayıp mecburen özel okula geçtim. Hala pişmanım ilk lisemden ayrıldığıma. 460 puanla şehrin en iyi ikinci anadolu lisesini alan arkadaşım bile okulun eğitiminden hiç memnun değil. 310 puanlı arkadaşım 460 puanlı arkadaşımdan daha başarılı şuan. Hele fen liseleri öğrenciyi makine gibi kullanıyor. Bu yüzden düşük puanli lise daima kötüdür gibi bir düşüncen olmasın. Tabi bu benim yaşadığım şehir trabzon için geçerli. Benim başımdan geçenleri anlatmak istedim. Umarim istediğin başarıya ulaşırsın.

350 Puan ile 400 puan isteye girebiliyor muyuzki?

Girersin Önce 350 puanlık bir liseye girersin 2 ay sonra 400-450 nakil aldırırsın. Tabi bu sene olur mu bilmiyorum. Bizim bu sene öyle ben 315 ile 400 puanlık bir liseye gitmeyi planlıyorum

Girersin Önce 350 puanlık bir liseye girersin 2 ay sonra 400-450 nakil aldırırsın. Tabi bu sene olur mu bilmiyorum. Bizim bu sene öyle ben 315 ile 400 puanlık bir liseye gitmeyi planlıyorum
Tamamen aynı düşünüyoruz. Birde bunları ailemize anlatabilsek...

Benimde 40 yanlisim var. 30 matematik ve fen. Yerlestirme puanim 305 gozukuyor. Neyse artik ATL okurum bende. Bilgisayarla aramiz olmasa ne yapcaktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…