Kötü Alınan TEOG Yükseltilebilir Mi?

Ne yaptınız siz gençler ? Benim liseden önce 90'dan aşağı notum yoktu. Neyse inşallah istediğin liseye gidersin.

TEOG Aslında o kadar zor bir sınav değil. Ben TEOG a ilk girenlerdenim. Sınava girince sürenizi iyi kullanın ve bir şüpheye düşerseniz aklınızdan ilk geçeni ve emin olduğunuzu seçin. Konu kısmında konu özetini yani konunun kalbini öğrenin günde 50-100 soru çözün gayet iyi alırsınız. Benim günde çözdüğüm soru en fazla 200 dür. Ama derslerimi iyi dinledim ve lisem şu an çok iyi. İnşallah sizde düzeltirsiniz ve iyi yerlere girersiniz.

320 Puan'la Yerleştirme puanı 415 küsür puanlık liseye giden arkadaşım var . Korkmayın boşuna nakille gitmeniz hiç zor değil . BigBanTR nin dediğin gibi ilk girenleriz . Korkmayın yaparsınız .

TEOG'tan kotu alan arkadaşlarımız calissin biz calismadan girdik sinava meslek lisesine gittim anadoluya kayidimi almak icin ugrasiyorum. Yarin telefasi sinavim kimya matemstik calismadan gircem allah bilir kac alicam o yuzden kapat forumu git calis

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bu yıl 12 yanlışım var. İlkinden ortalamalarım falan çok iyi ama heyecana geldi yapamadım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…