Kötü amaçlı web site çerezleri çalabilir mi?

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Kötü amacli bir web sitesine girdim beni Google'a yönlendirdi. Cerezlerimi calabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerezleri kabul edersen kötü amaçlı kullanılan siteler evet çalabilir.

Çerezleri kabul etme olayı yasal sebeplerden dolayı kullanılıyor. Yasalar sebebiyle çerez toplamadan önce onayını sormak zorundalar.

Kötü amaçlı yazılım içeren bir site sana "çerezleri kabul ediyor musun?" diye sormadan da çerezleri kullanabilir.

Ama direk beni Google'a yönlendirdi e-Devlet şifrem çalınabilir mi?

@Ascendency tarayıcıya şimdi baktım kayıtlı değil ama BTK Akademi de oturumum acik kayıt olmayan bir şeyi calabilirler mi?

@Ascendency tarayıcıya şimdi baktım kayıtlı değil ama BTK Akademi de oturumum acik kayıt olmayan bir şeyi calabilirler mi?
BTK Akademi mi çalar diyorsan o websitesi güvenli. Tam olarak ne yapacaklarını önceden kestiremeyiz. Girdiğin sitenin kötü amaçlı olduğunu nereden biliyorsun?

BTK Akademi mi çalar diyorsan o web sitesi güvenli. Tam olarak ne yapacaklarını önceden kestiremeyiz. Girdiğin sitenin kötü amaçlı olduğunu nereden biliyorsun?

Sonunda rastgele bir uzantı vardı BTK Akademi'ye kaydoldugum şifrem çalınır mı diye soruyorum sonuçta tarayıcının kayıtlı şifrelerinde gözükmüyordu ama BTK da oturumum açıktı oradaki e-Devlet şifresi calınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…