A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #1 Benim PC çöp aşırı derecede. Ve çok fazla Valorant oynamak istiyorum. Ayarlarımı nasıl yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Benim PC çöp aşırı derecede. Ve çok fazla Valorant oynamak istiyorum. Ayarlarımı nasıl yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #11 ŞenolGüneş dedi: Ayarlara gir grafik yerine tıkla oradan bütün ayarları düşüğe çek çözünürlüğü 4:3 yap yeterli zaten daha düşüremezsin anca dosyalara girip düşürürsün ama nasıl dosyalara giriliyor ve değiştiriliyor unuttum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Itechin.g dedi: Buna ekstra olarak bilgisayarı ve eğer NVIDIA ekran kartınız varsa panelden GPU kullanımını performansa almanız yararınıza olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Ayarlara gir grafik yerine tıkla oradan bütün ayarları düşüğe çek çözünürlüğü 4:3 yap yeterli zaten daha düşüremezsin anca dosyalara girip düşürürsün ama nasıl dosyalara giriliyor ve değiştiriliyor unuttum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Itechin.g dedi: Buna ekstra olarak bilgisayarı ve eğer NVIDIA ekran kartınız varsa panelden GPU kullanımını performansa almanız yararınıza olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yaptım.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 28 Mart 2022 #12 Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #13 Linux Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç mi yok. eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... peki çözümü var mı eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki çözümü var mı? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç mi yok. eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... peki çözümü var mı eyre dedi: Eğer imzanızdaki sistem ise imkanı yok(dahili ekran kartı kullanıyorsanız), ekran kartınız DX11 desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki çözümü var mı?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #14 DX11 destekleyen bir ekran kartına sahip olmak. Fakat sisteminiz laptop olduğu için yeni bir PC almaktan başka çareniz yok. Artı 0 Eksi
DX11 destekleyen bir ekran kartına sahip olmak. Fakat sisteminiz laptop olduğu için yeni bir PC almaktan başka çareniz yok.
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #15 Rexie dedi: DX11 destekleyen bir ekran kartına sahip olmak. Fakat sisteminiz laptop olduğu için yeni bir PC almaktan başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Az da olsa zevk alacak kadar oynatır mı? Artı 0 Eksi
Rexie dedi: DX11 destekleyen bir ekran kartına sahip olmak. Fakat sisteminiz laptop olduğu için yeni bir PC almaktan başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Az da olsa zevk alacak kadar oynatır mı?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #16 arthurmorgan0 dedi: Az da olsa zevk alacak kadar oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç açmaz. Artı 0 Eksi
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #17 Rexie dedi: Hiç açmaz. Genişletmek için tıkla... Açıyor. Artı 0 Eksi
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #18 arthurmorgan0 dedi: Açıyor. Genişletmek için tıkla... O halde ekran kartınız DX11 destekliyor olabilir. Ben yukarıdaki arkadaşın söylediklerine göre yanıt verdim. @eyre Artı 0 Eksi
arthurmorgan0 dedi: Açıyor. Genişletmek için tıkla... O halde ekran kartınız DX11 destekliyor olabilir. Ben yukarıdaki arkadaşın söylediklerine göre yanıt verdim. @eyre
KS KS A arthurmorgan0 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 367 28 Mart 2022 #19 Rexie dedi: O halde ekran kartınız DX11 destekliyor olabilir. Ben yukarıdaki arkadaşın söylediklerine göre yanıt verdim. @eyre Genişletmek için tıkla... Sağ olun son birşey daha soracağım az önce demiştim zevk alacak kadar oynatır mı diye. Artı 0 Eksi
Rexie dedi: O halde ekran kartınız DX11 destekliyor olabilir. Ben yukarıdaki arkadaşın söylediklerine göre yanıt verdim. @eyre Genişletmek için tıkla... Sağ olun son birşey daha soracağım az önce demiştim zevk alacak kadar oynatır mı diye.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #20 Bilmiyorum. Eski sistemlerden pek anlamam. Deneyip görebilirsiniz. Artı 0 Eksi