Kötü bir durum yaşayınca çok takma

Hocam ben bir doktor değilim ama eğer yaşamınızda bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa bir psikoloğa danışmanızı öneririm.

Haklısınız hocam ailem ile konuşayım.

@Froxy7 aynı sorun bende de mevcut her şekilde önüme geliyor o düşünce. Çözümünü bulursanız bana da haber verin lütfen, ben de OKB'dan şüpheleniyorum.

@Froxy7 aynı sorun bende de mevcut her şekilde önüme geliyor o düşünce. Çözümünü bulursanız bana da haber verin lütfen, ben de OKB'dan şüpheleniyorum.

Hocam bulamadım biraz garip sizinde içinizde şişme hissi var mı?

Aynı sorundan bende şikayetçiyim. Bu sene okul başladığından beri hayatımda istemediğim bir sürü olayı ilk kez yaşadım diyebilirim. Biri de sizin sorununuz gibi, her şeyi kafama takıyorum. Bir cümle kurduktan sonra "ulan ya ailemin başına bir şey gelirse" düşüncesine kadar gitmişliğim var. Çözüm ise kendini meşgul etmek. Full evde oturan biriyim, otururken, yatarken her zaman bu düşünceler beni paranoyak yapıyor, ama geçenlerde az ve öz olan arkadaşlarımla dışarıya çıktım, inanmayacaksınız ama gerçekten o gün hiçbir şey düşünmedim. Bunu da eve gelince fark ettim. Yani mutlu olacağınız işlerle uğraşmaya öncelik verin, sürekli boş durursanız veya böyle düşünceleri aklınıza getirecek pozisyonlarda bulunursanız, maalesef kurtulamazsınız.

Aileniz ya da arkadaşlarınız ile vakit geçirince cidden unutuyorsun gittikçe taktığın şey önemini yitiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…