Kötü bir liseden iyi bir üniversite kazanabilir miyim?

Liseye. Lisede YKS konularına tabii ki çalışın. Okul birincisi olursanız da tabii ki daha iyi yerlere gitme şansınız daha yüksek.

Sorumu yanıtladığın için sağ ol iyi geceler.

LGS'de 260 ile kapatan liseden İTÜ mimarlık kazandım. Neden olmasın.

Açıktanmı okudun veya lisede kötü ortama girmeyip belirli kişilerle görüşerekmi çalıştın motivasyonunu nasıl yüksek tuttun.

Son düzenleme:
LGS'de 260 ile kapatan liseden İTÜ mimarlık kazandım. Neden olmasın.

Gerçekten bu beni çok mutlu etti şu an LGS notumun açıklanmasına çok az kaldı düşük bir puan alma ihtimalim var inşallah öyle olmaz böyle başarılı biri görmek beni de umutlandırdı inşallah bende iatediğim şekilde hukuk okuyabilirim.

O kötü lisede çalışıp, okul birincisi olmaya bak. Okul birinciliği kontenjanından güzel bir yere gidersin.

Hocam dediğiniz şu şekilde oluyor mu ben bu sene istediğim liseyi 3 puan ile kaçırdım okulda ortalamam iyi olsa ve ilk 3 falan yer alsam o liseye nakil olabilir miyim?

Hocam dediğiniz şu şekilde oluyor mu ben bu sene istediğim liseyi 3 puan ile kaçırdım okulda ortalamam iyi olsa ve ilk 3 falan yer alsam o liseye nakil olabilir miyim?

Kanka bildiğim kadarıyla olabilir ve nakil alırken daha az puan ile aldıklarını duymuştum istersen bir başvuru yap.

Kanka bildiğim kadarıyla olabilir ve nakil alırken daha az puan ile aldıklarını duymuştum istersen bir başvuru yap.

Hocam benim normalde istediğim liseye 1 puan ile yetmiyordu sonra bu sene 1 soru iptal edildiği için 2 puan düştüm yani 3 puan fark var. Normalde benim ana derslerim bayağı iyi ama ara derslerde talihsizlik yaşadım oradan bir tık fazla yanlışım çıktı ve istediğim lisenin 11 kontenjan boşu var ilk dönem ortalamam 96 acaba şu an nakil istesem gidebilir miyim?

Kanka çok çok bilgim yok ama yüksek ihtimalle alırlar almazlarsa kaybın olmaz dene yani şu an o kadar boş yer varken hızlıca ve tekrar bildiğim kadarıyla nakil alırken daha az puan istiyorlar hemen başvuru yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…