fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 29 Ağustos 2018 #41 Arda Korludağ dedi: Moderatörlerimiz'in bunu yanlış anlayacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Fesatlık.
Arda Korludağ dedi: Moderatörlerimiz'in bunu yanlış anlayacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Fesatlık.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Ağustos 2018 #42 Bir adamın ayakları tutulmuş, sonra da kulakları kiralanmış!..
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 29 Ağustos 2018 #43 Adamın biri kızmış istemeye gelmişler.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Ağustos 2018 #44 Adamın biri yarın ölücem demiş. Yarmışlar ölmüş...
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #45 Yahu herkes örnek yaptığım espriyi eleştiriyor yada kendi esprisini yapıyor,ben sadece espri yapmanın ban veya uyarı olup olmadığını sordum.
Yahu herkes örnek yaptığım espriyi eleştiriyor yada kendi esprisini yapıyor,ben sadece espri yapmanın ban veya uyarı olup olmadığını sordum.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 29 Ağustos 2018 #46 Rahasa dedi: Temel ile Dursun kazı yapıyorlarmış. Kaz ölmüş. Banlanmam inşallah. Genişletmek için tıkla...
Rahasa dedi: Temel ile Dursun kazı yapıyorlarmış. Kaz ölmüş. Banlanmam inşallah. Genişletmek için tıkla...
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Ağustos 2018 #47 fromhell1 dedi: Sen normal espri yaparsın, başkası soğuk espri. Arkadaşın soğuk espri yaptı diye ona geri zekalı diye mi bakıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen niye bu durumla bu kadar kafayı bozdun anlamadım ? Tırışka espri yapan insanlara bu tür tepkiler verilir normaldir. O tepkiler de espri niteliğindedir. Uğraşacak başka işin yok mu ?
fromhell1 dedi: Sen normal espri yaparsın, başkası soğuk espri. Arkadaşın soğuk espri yaptı diye ona geri zekalı diye mi bakıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sen niye bu durumla bu kadar kafayı bozdun anlamadım ? Tırışka espri yapan insanlara bu tür tepkiler verilir normaldir. O tepkiler de espri niteliğindedir. Uğraşacak başka işin yok mu ?
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #48 KaraKartalw dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uçağın arkasına yazdım.
KaraKartalw dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Uçağın arkasına yazdım.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Ağustos 2018 #49 Adam yatmış karısı da tekneymiş. Bu arada bence ban sebebi değildir.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #50 Tekkeye giden "M" harfine ne denir? Tekkelime.