Kötü Görüntü problemi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemimde görüntüdeki pikseller titriyor ve görüntünün birbirine girmesine sebep oluyor. Bunu ben ilk başta monitörden kaynaklı sandım ancak yeni monitör aldım ve durum yine aynı şekilde. Oyunlarda çok bariz belli ama ana ekranda ekranın dibine girerek pikselleri görmem gerekiyor. Ben sistemimi İtopya'dan aldım. Götürsem yardımcı olurlar mı?

Galiba Windows'un görüntü ayarlarında titreme önleme gibi bir şey yazıyordu. Öyle bir seçenek var ise deneyin.

Galiba Windows'un görüntü ayarlarında titreme önleme gibi bir şey yazıyordu. Öyle bir seçenek var ise deneyin.
bulamadım yardımcı olurmusun
böyle bir makale buldum yaparsam görüntü gelmezse diye korkuyorum yapmalımıyım ?

bulamadım yardımcı olurmusun

böyle bir makale buldum yaparsam görüntü gelmezse diye korkuyorum yapmalımıyım ?
Eki Görüntüle 745090
Bunu deneyin.

onu daha önce yaptım olmadı
Kardeşim neyi bekliyorsun. Faturanı falan al git. Söylersin böyle böyle diye, elbet yardımcı olurlar.
itopya denen illeti bilmiyorsunuz sanırım, daha önce de sistem aldım ana kart bozuk çıktı ilgilendirmek için canım çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…