E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #1 Hiçbir şey yapmadım. Beynimde, gözümde ve midemin yakınlarında boşluk hissediyorum sanki bunalımdaymışım gibi. Sizce psikolojik mi? (Yaşım 14.)
Hiçbir şey yapmadım. Beynimde, gözümde ve midemin yakınlarında boşluk hissediyorum sanki bunalımdaymışım gibi. Sizce psikolojik mi? (Yaşım 14.)
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Mart 2021 #2 emirdemirci1907 dedi: Psikolojik mi? Genişletmek için tıkla... Anlatımınız çok dar ve sığ. Fiziksel bir rahatsızlığınız var mı? Var ise bir uzmana danışın. Anlattığınız kadarki kısım psikolojik geliyor bana.
emirdemirci1907 dedi: Psikolojik mi? Genişletmek için tıkla... Anlatımınız çok dar ve sığ. Fiziksel bir rahatsızlığınız var mı? Var ise bir uzmana danışın. Anlattığınız kadarki kısım psikolojik geliyor bana.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #3 294144 dedi: Psikolojik. Fiziksel bir rahatsızlığın var mı? Var ise bir uzmana danış. Anlattığın kadarki kısım psikolojik geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Psikolojik var ama söyleyemem.
294144 dedi: Psikolojik. Fiziksel bir rahatsızlığın var mı? Var ise bir uzmana danış. Anlattığın kadarki kısım psikolojik geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Psikolojik var ama söyleyemem.
Treaxecher Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 emirdemirci1907 dedi: Psikolojik var ama söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman?
emirdemirci1907 dedi: Psikolojik var ama söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman?
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #5 Treaxecher dedi: Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman? Genişletmek için tıkla... Yani buna etki eden bir şey diye düşünmüyorum. Hatta direk değil.
Treaxecher dedi: Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman? Genişletmek için tıkla... Yani buna etki eden bir şey diye düşünmüyorum. Hatta direk değil.
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 Treaxecher dedi: Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman? Genişletmek için tıkla... Özel bir şey olabilir söylemek istemeyebilir bu gayet normal. Burası yerine uzman bir kişiden yardım almanız daha iyi olacaktır.
Treaxecher dedi: Nasıl yardımcı olabiliriz o zaman? Genişletmek için tıkla... Özel bir şey olabilir söylemek istemeyebilir bu gayet normal. Burası yerine uzman bir kişiden yardım almanız daha iyi olacaktır.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Mart 2021 #7 Tükenmişlik sendromu? Tükenmişlik Sendromu Nedir? Kimler Tükenmişlik Sendromu Yaşayabilir? burada açıklamış ama kısaca boşlukta hissetmek denilebilir.
Tükenmişlik sendromu? Tükenmişlik Sendromu Nedir? Kimler Tükenmişlik Sendromu Yaşayabilir? burada açıklamış ama kısaca boşlukta hissetmek denilebilir.
Fırat Demir Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 110 Yer Isengard Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #8 emirdemirci1907 dedi: Hiçbir şey yapmadım. Beynimde, gözümde ve midemin yakınlarında boşluk hissediyorum sanki bunalımdaymışım gibi. Sizce psikolojik mi? (Yaşım 14.) Genişletmek için tıkla... Daha dur yavru bu yaşta neyin stresi bu ne yaşadın bu kadar.
emirdemirci1907 dedi: Hiçbir şey yapmadım. Beynimde, gözümde ve midemin yakınlarında boşluk hissediyorum sanki bunalımdaymışım gibi. Sizce psikolojik mi? (Yaşım 14.) Genişletmek için tıkla... Daha dur yavru bu yaşta neyin stresi bu ne yaşadın bu kadar.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #9 Fırat Demir dedi: Daha dur yavru bu yaşta neyin stresi bu ne yaşadın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum az önce her yerimde boşluk hissediyordum.
Fırat Demir dedi: Daha dur yavru bu yaşta neyin stresi bu ne yaşadın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum az önce her yerimde boşluk hissediyordum.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Mart 2021 #10 emirdemirci1907 dedi: Bilmiyorum az önce her yerimde boşluk hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Dostum çok bilgili değilim ama dediklerin tükenmişlik sendromuna uyuyor.
emirdemirci1907 dedi: Bilmiyorum az önce her yerimde boşluk hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Dostum çok bilgili değilim ama dediklerin tükenmişlik sendromuna uyuyor.