Kötü kesilen saça ne yapılır?

expart

Hectopat
Merhaba, saçımı evde kendim kestim, aslında istediğim modele yaklaşmıştı. Ama sonradan ne fark edeyim ilk kez kestiğim için ve acemi olduğum için birden 4 ile girmiştim. Fakat birazcık çok gitmişim ve saçın ilerisini de kesmişim alt tarafı kaldırdığımda çok belli oluyor. Ve bunun dışında diğer yanı keserken bari eşit olsun diye onlada uğraştım, ve iki taraf şu anda kesinlikle eşit durmuyor. Bir taraftaki saç anlamışsınızdır böyle geçişli gibi yapabildim biraz. Ama diğer taraf hiç öyle altı boş oldu resmen şu an bayağı panik oldum anlatamamış olabilirim, berberlerde kapalı ne yapacağım bilmiyorum, yarın gitmem gerekiyor.

Usta kendin niye kestin?

Usta berberler 1 gün kapalı sadece, acelen mi vardı.

Evet uzundu ve kötü gözüküyordu, kestirmem gerekiyordu. Çıktım baktım açık olan bulamadım. Şimdi çok pişmanım aslında 1. seferim olduğu için böyle yaptım bence çünkü diğer tarafı çok düzgün güzel yaptım nasıl becerdiysem, 2. sefer yapabileceğime inanıyorumda bugün düzeltebilecek berber nasıl bulacağım onu bilmiyorum.

Takma kafana, yarın düzelttirirsin, olmadı en geç 1 aya uzar. Çok uzun bir süre değil 1 ay.

Takma kafana, yarın düzelttirirsin, olmadı en geç 1 aya uzar. Çok uzun bir süre değil 1 ay.

Dünyanın sonu değil hocam, yarın bir berbere gidin elinden geldiğince düzeltmeye çalışır. Olmazsa idare edin 10-15 güne uzar zaten.

Sağ olun, yarın evde olmayacağım dışarıda olacağım o yüzden sorun yapıyordum, mecburen kapüşonlu giyerim.

Biberiye yağı veya suyu kullan.

Ne kadar uzatır 1 haftada?

Sağ olun, yarın evde olmayacağım dışarıda olacağım o yüzden sorun yapıyordum, mecburen kapüşonlu giyerim.

Ne kadar uzatır 1 haftada?

Merhaba bir sorum daha olacaktı, berberler kaçta açıyor genelde, yarın sabah erkenden kalkıp gideceğim şu an kısalttım kabasını aldım bayağı fakat yine de orası çok belli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…