KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #11 expart dedi: Merhaba bir sorum daha olacaktı, berberler kaçta açıyor genelde, yarın sabah erkenden kalkıp gideceğim şu an kısalttım kabasını aldım bayağı fakat yine de orası çok belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabah 8 gibi açılıyor diye biliyorum, 9 da gidersin
expart dedi: Merhaba bir sorum daha olacaktı, berberler kaçta açıyor genelde, yarın sabah erkenden kalkıp gideceğim şu an kısalttım kabasını aldım bayağı fakat yine de orası çok belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Sabah 8 gibi açılıyor diye biliyorum, 9 da gidersin
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 29 Eylül 2024 #12 KreBteX dedi: Sabah 8 gibi açılıyor diye biliyorum, 9 da gidersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ama nasıl bir berbere gideceğim o da sorun. Berberler düzeltebilir değil mi kesin saçı?
KreBteX dedi: Sabah 8 gibi açılıyor diye biliyorum, 9 da gidersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ama nasıl bir berbere gideceğim o da sorun. Berberler düzeltebilir değil mi kesin saçı?
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #13 expart dedi: Tamamdır, ama nasıl bir berbere gideceğim o da sorun. Berberler düzeltebilir değil mi kesin saçı? Genişletmek için tıkla... Saçının durumuna bağlı, gidince söyler sana zaten.
expart dedi: Tamamdır, ama nasıl bir berbere gideceğim o da sorun. Berberler düzeltebilir değil mi kesin saçı? Genişletmek için tıkla... Saçının durumuna bağlı, gidince söyler sana zaten.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Eylül 2024 #14 Full 4'e vur gitsin.