Kötü lisede okunur mu?

Okulun kötü olması senin arkadaş ortamını ve kişiliğini etkileyebilir sen çalışırsan tabii başarılı olursun.

Dediğiniz şey doğru, bu yüzden evde daha fazla tekrar yapması gerekebilir. 9. sınıfta, boş kontenjanı olan istediği bir liseye nakil almayı deneyebilir.

Benim OBP puanım 86.500 küsur bir tane daha lise var o da 90 91 ile alıyor dönem başında veya seneye oraya geçebilir miyim bilmiyorum.

Ablamda 85 OBP'lik ve kötü semtteki bir liseden mezun oldu bende aynı liseye gidiyorum ablam şu an İzmir dokuz eylül bilgisayar mühendisliği okuyor her şey kendine bağlı o serseri tiplerle hiç konuşmayın asla tamamen uzak durun gerekirse asosyal olun.

Zaten ülkede okul kavramı boş, bir de üstüne kötü bir yere gidiyorsun bırak eğitim almayı hayatında büyük sıkıntılara yol açabilir misal istersen kanı değersiz bir itle kavga edersin o kabre sen hapse, yönetim ilgili değildir saçma sapan muameleye maruz kalırsın, kötü alışkanlıklar bunların neticesinde hastalıklar v.s olabilir ulan hiçbirşey olmadı böyle çöplük bir yerde 4 yıl durmaya değmez. Kesinlikle, şiddetle gitmemeni öneriyorum. Önermiyor, bağırıyorum burada yani ciddiye al, oku bu yazdıklarımı. Hayatın mahvolur ! Açık oku part time işte çalış 100 kat daha iyi ve öyle iğrenç, iğrendirici bir lisede eğitim alacağına Youtube'den ders dinle daha verimli olur.

Dediğiniz kadar da berbat değil hocam lise öldürdünüz.

Benim OBP puanım 86.500 küsur bir tane daha lise var o da 90 91 ile alıyor dönem başında veya seneye oraya geçebilir miyim bilmiyorum.
Okula gidip müdürle konuşabilirsiniz; boş kontenjan var mı, diye kontrol edin ve aldırmayı deneyin. Bu sene Anadolu lisesi bulmak zor olduğu için, senin gibi düşünen birçok kişinin geldiğini düşünüyorum.

Adam Esenyurt'un en kötü lisesine gitmiyor hocam 85 OBP'li klasik bir okul elbet düzgün tiplerde vardır serserilerle hiç iletişime girmese derslerine de önemsese elbet güzel bir yeri kazanır.

Etkiler ancak bu seninde elinde olan bir şey benim okuduğum okul iyi değildi. Ancak ben arkadaş ortamıma böyle andaval serseri kafaları sokmamıştım. Derslerime önem vermiştim. Öğretmenler ne kadar kötü olursa olsun derslerime çalışıyordum yani en hızlı bir şekilde o okuldan ayrılmayı istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…