emrel1
Decapat
Daha fazla
Yeni bir mouse aldım. Mouse padim kötü gibi duruyor. Skatezlere bir zarar verir mi? Önceden kullandığım farenin skatezlerinde bir sorun göremedim. Sadece çizikler vardır. Onlarda önceden olmuş olabilir.
Yaklaşık 1 gün sonra cevap yazdım kusuruma bakmayın. Merak ettiğimden böyle bir 1-2 hafta gibi kullansam bir sorun olur mu?Skatesleri aşındırabilir. Farede ciddi bir sorun oluşturmaz ama. Sensör duruma göre algılayamayabilir de. Fırsat olunca değiştirin.
Yaklaşık 1 gün sonra cevap yazdım kusuruma bakmayın. Merak ettiğimden böyle bir 1-2 hafta gibi kullansam bir sorun olur mu?
Çok sağ olun kısa sürede cevap için.Estağfurullah hocam ne olacak. Eğer yüzeyi iyi değilse skatesleri aşındırır ve sensör algılama sorunları yaşanabilir sadece. Ürüne bir zarar gelmez.
Bende bir kaç hafta kullanacağım gibi umarım bir sıkıntı olmaz.Kalitesiz bir cam mousepad olmadığı sürece, sorun yaşamazsınız. Bende noname bir mousepad kullanıyorum, hiç bir sorun yok skatezlerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.