Kötü mouse pad fareye zarar verir mi?

emrel1

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir mouse aldım. Mouse padim kötü gibi duruyor. Skatezlere bir zarar verir mi? Önceden kullandığım farenin skatezlerinde bir sorun göremedim. Sadece çizikler vardır. Onlarda önceden olmuş olabilir.

Dosya Ekleri

• 611005503_767200399058971_252638998059019835_n.jpg
    611005503_767200399058971_252638998059019835_n.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 33
Yeni bir mouse aldım. Mouse padim kötü gibi duruyor. Skatezlere bir zarar verir mi? Önceden kullandığım farenin skatezlerinde bir sorun göremedim. Sadece çizikler vardır. Onlarda önceden olmuş olabilir.

Skatesleri aşındırabilir. Farede ciddi bir sorun oluşturmaz ama. Sensör duruma göre algılayamayabilir de. Fırsat olunca değiştirin.

Hocam ben geçen Razer Basilix V3X almıştım, sık sık takılma yapıyordu mouse. Pilinden falan mı diye düşünürken yeni bir mousepad aldım ve takılma sorunu çözüldü. Zarar vermez ama duruma göre böyle sorunlar olabilir.

Skatesleri aşındırabilir. Farede ciddi bir sorun oluşturmaz ama. Sensör duruma göre algılayamayabilir de. Fırsat olunca değiştirin.
Yaklaşık 1 gün sonra cevap yazdım kusuruma bakmayın. Merak ettiğimden böyle bir 1-2 hafta gibi kullansam bir sorun olur mu?

Yaklaşık 1 gün sonra cevap yazdım kusuruma bakmayın. Merak ettiğimden böyle bir 1-2 hafta gibi kullansam bir sorun olur mu?

Estağfurullah hocam ne olacak. Eğer yüzeyi iyi değilse skatesleri aşındırır ve sensör algılama sorunları yaşanabilir sadece. Ürüne bir zarar gelmez.

Kalitesiz bir cam mousepad olmadığı sürece, sorun yaşamazsınız. Bende noname bir mousepad kullanıyorum, hiç bir sorun yok skatezlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı