Kötü PSU hemen değiştirilmeli mi?

THELEGENDOFDARK

Megapat
Daha fazla  
R5 5600- RX 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem 650W Performax PSU ile besleniyor. Hemen para harcamak istemiyorum ama bir yandan da çekincelerim var. PSU'yu hemen değiştirmeli miyim yoksa bozulmasını mı beklemeliyim?

Değiştirmem gerekiyorsa bunu almayı planlıyorum. (80 lira ucuza 600W Gold modeli var ama geleceğe de yatırım olsun istiyorum.)

Bütçeniz olunca alırsınız çok aceleye gerek yok.

Kötü psu insanı yeni kasa sahibi yaparmış. O yüzden hem rahatlaman hemde sistemini olası zararlardan koruman için daha kaliteli bir psu almanı öneririm

Ben o PSU'yu Şubattan beri kullanıyorum. Değiştirme ihtiyacı pek hissetmedim. Birkaç kere sigorta attı elektrik kesildi ama sağlam. Daha önce Everest PSU kullanmıştım elektrik kesilmesinde hep cortlardı. 6800 XT'ye geçtiğim zaman değiştireceğim ama.

Üst düzey RTX 4000 serisi bir karta sahip olamayacaksan 850W senin için tamamen gereksiz. Daha iyi iç yapı daha iyi güç ünitesi performansı demek. ELITE'de çok iyi ama 850W gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…