jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Mart 2021 #41 382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Genişletmek için tıkla... Tamamen şans işi değil. Korumaları, malzeme kalitesi de önemli. Sistemi uyduruk PSU'lara emanet etmeyin.
382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Genişletmek için tıkla... Tamamen şans işi değil. Korumaları, malzeme kalitesi de önemli. Sistemi uyduruk PSU'lara emanet etmeyin.
nihatkemal Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 129 11 Mart 2021 #42 382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Genişletmek için tıkla... Hocam power boosr frisby gibi markalarda çok daha fazla bozulma ihtimali
382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Genişletmek için tıkla... Hocam power boosr frisby gibi markalarda çok daha fazla bozulma ihtimali
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 11 Mart 2021 #43 asnc dedi: "Bozulmaktan bashetmiyorum patlamasından. Bashediyorum. Genişletmek için tıkla... Her PSU patlayabilir işte.
asnc dedi: "Bozulmaktan bashetmiyorum patlamasından. Bashediyorum. Genişletmek için tıkla... Her PSU patlayabilir işte.
nihatkemal Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 129 11 Mart 2021 #44 382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Hocam sistem düşük değil. 12 Bin liralık sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kotu marka kullanıyorsunuz memnunum diyorsunuz başkalarına onermeyin yeter siz ne yapıyorsani yapin
382019 dedi: Her PSU bozulabilir ki. İstersen Corsair al yine bozulur bir zaman sonra. O şans işidir. Hocam sistem düşük değil. 12 Bin liralık sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kotu marka kullanıyorsunuz memnunum diyorsunuz başkalarına onermeyin yeter siz ne yapıyorsani yapin
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #45 382019 dedi: Her PSU patlayabilir işte. Genişletmek için tıkla... Kanka patlar ama senin kullandığın marka 50 kat daha fazla ihtimali var.
382019 dedi: Her PSU patlayabilir işte. Genişletmek için tıkla... Kanka patlar ama senin kullandığın marka 50 kat daha fazla ihtimali var.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #46 382019 dedi: Her PSU patlayabilir işte. Genişletmek için tıkla... Her PSU patlayabilir diye Frisby kullanmaya devam mı edeceksin? Yapma yazık olur güzelim sisteme.
382019 dedi: Her PSU patlayabilir işte. Genişletmek için tıkla... Her PSU patlayabilir diye Frisby kullanmaya devam mı edeceksin? Yapma yazık olur güzelim sisteme.
nihatkemal Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 129 11 Mart 2021 #47 idkwhoamimaybealien dedi: Her PSU patlayabilir diye Frisby kullanmaya devam mı edeceksin? Yapma yazık olur güzelim sisteme. Genişletmek için tıkla... Hocam bosverin kullansın bir gün pc yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter
idkwhoamimaybealien dedi: Her PSU patlayabilir diye Frisby kullanmaya devam mı edeceksin? Yapma yazık olur güzelim sisteme. Genişletmek için tıkla... Hocam bosverin kullansın bir gün pc yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 11 Mart 2021 #48 nihatkemal dedi: Hocam bosverin kullansın bir gün pc yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter Genişletmek için tıkla... Kullanacağım. Bu seni ilgilendirmez.
nihatkemal dedi: Hocam bosverin kullansın bir gün pc yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter Genişletmek için tıkla... Kullanacağım. Bu seni ilgilendirmez.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 11 Mart 2021 #49 nihatkemal dedi: Hocam boş verin kullansın bir gün PC yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam adı duyulmamış PSU'lar kullandım karamsarlığa gerek yok umarım kimsenin sistemine zarar gelmez.
nihatkemal dedi: Hocam boş verin kullansın bir gün PC yandı diye konu açıcak zaten başkalarına önermesin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam adı duyulmamış PSU'lar kullandım karamsarlığa gerek yok umarım kimsenin sistemine zarar gelmez.
nihatkemal Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 129 11 Mart 2021 #50 382019 dedi: Kullanacağım. Bu seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Kullanmamı diyorum ne yaparsan yap diyorum dikkatli okursan sevinirim
382019 dedi: Kullanacağım. Bu seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Kullanmamı diyorum ne yaparsan yap diyorum dikkatli okursan sevinirim