SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Dün gece çok köyü rüya gördüm sevdiğim yakınım ölüyordı aşırı kötüydü. Etkilendim. Nasıl atlatırım?
z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 SüleymanSebaizinde dedi: Dün gece çok köyü rüya gördüm sevdiğim yakınım ölüyordı aşırı kötüydü. Etkilendim. Nasıl atlatırım? Genişletmek için tıkla... Müslüman isen Fatiha Felak Ehad süresi
SüleymanSebaizinde dedi: Dün gece çok köyü rüya gördüm sevdiğim yakınım ölüyordı aşırı kötüydü. Etkilendim. Nasıl atlatırım? Genişletmek için tıkla... Müslüman isen Fatiha Felak Ehad süresi
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.528 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 8 Mart 2025 #3 Zamanla atlatırsın.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Sevdiğin insanla vakit geçir annenle babanla kardeşinle arkadaşınla veya sevgilinle. Ona neler hissettiğini anlat seni seven biri yanında olacaktır.
Sevdiğin insanla vakit geçir annenle babanla kardeşinle arkadaşınla veya sevgilinle. Ona neler hissettiğini anlat seni seven biri yanında olacaktır.
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 z7y_michael dedi: Müslüman isen fatiha felak ehad süresi. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün duaları bilirim; olay bu değil. Bu rüyanin etkisini nasıl azaltırım?
z7y_michael dedi: Müslüman isen fatiha felak ehad süresi. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün duaları bilirim; olay bu değil. Bu rüyanin etkisini nasıl azaltırım?