Kötü saç nasıl gizlenir?

Ben olsam şapka takardım. Zaten gezi var mantıklı şapka takmak, hem şekil durur, hem de saçını gizler (Varsa)

Direkt 0a veya 3e vurun. Dalga geçilecek bir durum olmaz bence. En azından berber mağduru gibi gözükmezsiniz.
Evde traş makinesi bulamadım, bulsam direkt 3'e vuracaktım. Keşke berberdeyken "abi bu olmamış 3'e vur gitsin." diyecek cesareti bulabilseydim.

O zaman biraz cesaretinizi toplayın gidin insanlar gülerse sizde dalgasını yapın geçin anksiyetiniz var gibi gözüküyor.

Bence fazla takmayın. Benim saçlarda şu an çok uzun ayrıca uzadıkça daha da kıvırcıklaşıyor. Normalde 3'e vurur geçerim. Başkalarının ne düşündüğünü önemseyin.

Ben olsam şapka takardım. Zaten gezi var mantıklı şapka takmak, hem şekil durur, hem de saçını gizler (Varsa)
Çok şapka takmadığım için kendime şapka almamıştım, birkaç sene önceden kalma hafif küçük gelen bir şapkam var. Ya onu takacağım ya da gün boyu sweatshirt şapkasını geçirip gezeceğim.

O zaman biraz cesaretinizi toplayın gidin insanlar gülerse sizde dalgasını yapın geçin anksiyetiniz var gibi gözüküyor.
Yok hocam anksiyeteyle alakalı değil benim durumum. Yalnızca gerçekten aşırı komik gözüküyor, buraya fotoğraf atmaya bile utandım o derece kötü saç.
Bence fazla takmayın. Benim saçlarda şu an çok uzun ayrıca uzadıkça daha da kıvırcıklaşıyor. Normalde 3'e vurur geçerim. Başkalarının ne düşündüğünü önemseyin.
Ben de bir dahakine sürekli 3'e vuracağım hocam. Hatta hiç kestirmemeyi düşünüyorum şu halimden sonra.

Hocam direk tengri göktürk sweatshirt giyin kimse gülmez bence ben olsam saygı duyardım.

Hatta hiç kestirmemeyi düşünüyorum şu halimden sonra.
Bende öyleyim artık. Berberler sürekli uzun kes dememe rağmen kısa kesiyor. Artık berbere gitmiyorum kaç ay oldu hatırlamıyorum bile.

Umursamamak daha güzel oluyor ama illa istiyorsan hazır havalar soğumuşken bahanesiyle bere, sweat vs... Giyebilirsin kötü de gözükmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…