Kötü sayılan bir bilgisayar ile yazılım çalışılabilir mi?

shkemb

Decapat
Daha fazla  
Bir dönem olan yazılım düşkünlüğüm tekrar kafama oturdu ancak o günlerden eksik tek şey bilgisayarım. Telefonumu satıp bir bilgisayar almak istiyorum. Kötü sayılan bir bilgisayar ile yazılım çalışılabilir mi? Udemy'den kurs almanın yanında ne yaparak kendimi geliştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem özelliklerinizi atar mısınız + hangi diller üzerinde çalışacaksınız web tasarımı rahatlıkla yaparsınız fakat C++/c# zorlayabilir.

O yolun yolcusu olarak bana kursu alırken dedikleri şey ramin ve işlemcinin i5 8 9. Nesil olursa rahatlıkla işini çözebilir

ASUS notebook laptop X515EA-BQ868, FHD ekran, Intel Core i3-1115G4 işlemci, ıntel® UHD Graphics, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS Amazon.com.tr

Fırsat ürün alacaksanız kaçırmayın.

O yolun yolcusu olarak bana kursu alırken dedikleri şey RAM'in ve işlemcinin i5 8 9. nesil olursa rahatlıkla işini çözebilir.

Hocam DDR2 Q6600 GT 8600 4 GB RAM ile hem hack ile hem yazılım ile uğraştım

İlk kod yazdığım makina Flex kablosu arızası yüzünden ekrandaki tüm renkleri pembe ve açık yeşil veren, masaüstü gibi fişten çıktığı an kapanan. Klavyesinde 4 tuşu eksik Toshiba dizüstü bilgisayardı. Herhalde sene 2013 falandı.

Asla ümidini kaybetme. Yavaş yavaş. Önce temelini at sonra bir proje yapmaya kalkış. Duvara toslayacaksın, o an duvarı aşmak için nelere sahip olman gerektiğini öğrenip üzerine koya koya o aklına koyduğun projeyi tamamlamak için uğraş. Bir bakmışsın uygulamalı olarak bir sürü şey öğrenmiş kendi kendine tecrübe kazanmışsın.

Hesap makinesi ve alarmlı saat güzel başlangıç uygulamalarıdır.

Uygulamaların eski sürümlerini kullanırsanız rahatlıkla çalışabilirsiniz.

Web tasarım falan yapabilirsiniz diye düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…