Bir dönem olan yazılım düşkünlüğüm tekrar kafama oturdu ancak o günlerden eksik tek şey bilgisayarım. Telefonumu satıp bir bilgisayar almak istiyorum. Kötü sayılan bir bilgisayar ile yazılım çalışılabilir mi? Udemy'den kurs almanın yanında ne yaparak kendimi geliştirebilirim?
Bir dönem olan yazılım düşkünlüğüm tekrar kafama oturdu ancak o günlerden eksik tek şey bilgisayarım. Telefonumu satıp bir bilgisayar almak istiyorum. Kötü sayılan bir bilgisayar ile yazılım çalışılabilir mi? Udemy'den kurs almanın yanında ne yaparak kendimi geliştirebilirim?
İlk kod yazdığım makina Flex kablosu arızası yüzünden ekrandaki tüm renkleri pembe ve açık yeşil veren, masaüstü gibi fişten çıktığı an kapanan. Klavyesinde 4 tuşu eksik Toshiba dizüstü bilgisayardı. Herhalde sene 2013 falandı.
Asla ümidini kaybetme. Yavaş yavaş. Önce temelini at sonra bir proje yapmaya kalkış. Duvara toslayacaksın, o an duvarı aşmak için nelere sahip olman gerektiğini öğrenip üzerine koya koya o aklına koyduğun projeyi tamamlamak için uğraş. Bir bakmışsın uygulamalı olarak bir sürü şey öğrenmiş kendi kendine tecrübe kazanmışsın.
Hesap makinesi ve alarmlı saat güzel başlangıç uygulamalarıdır.