Kötü ses kaydı nasıl düzenlenir?

Mustafaww

Kilopat
Daha fazla  
Audition veya başka bir yerden kötü ses kaydını nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için ücretli AI siteleri var diye biliyorum, arkadaki cızırtıyı ve dip sesi yok ediyor. Onlara göz atabilirsiniz.

Ne kadar kötü bir ses kaydından söz ediyorsunuz? Parazit engelleyen ai siteleri var genelde bunu kullanıyorum.

Konu dışı olarak bu kelimenin altına link koymayı nasıl yapıyorsunuz?
Sağ üstte iç içe geçmiş kanca sembolü var kelimeyi basılı tutarak seçtikten sonra oraya basıp linki yapıştırıyorsunuz. Telefon ve Bilgisayarda da oluyor.

Sağ üstte iç içe geçmiş kanca sembolü var kelimeyi basılı tutarak seçtikten sonra oraya basıp linki yapıştırıyorsunuz. Telefon ve Bilgisayarda da oluyor.
Anladım hocam sağolun

Ne kadar kötü bir ses kaydından söz ediyorsunuz? Parazit engelleyen ai siteleri var genelde bunu kullanıyorum.
kayıt cihazıyla alakalı bir sıkıntı anladığım kadarıyla arkadan biri konuluyor anlaşılmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı

kayıt cihazıyla alakalı bir sıkıntı anladığım kadarıyla arkadan biri konuluyor anlaşılmıyor bunu düzeltme imkanımız var mı
Üst üste geçmiş vokalleri ayırmak zor iş. Kadın-erkek şeklinde bariz ton farkları yoksa daha da zor. Tekrar kayıt yapabiliyorsanız en iyi seçenek o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…