Kötü sınav notları için ne yapılır?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lise 10.sınıfım, gerçekten şu anda çok kötü hissediyorum. MEB örnek sorularıyla sınavda çıkan soruların gram alakası yok. Coğrafyaya dün gece oturdum gece 2'ye kadar çalıştım ama o kadar değişik sorular geldi ki soruları anlamadım bile. Fizik sınavım güzel geçmişti ama bir baktım 25 almışım. Notlar art artda kötü gelmeye başlıyor aileme ne diyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük çalışmaya başlayın. Bende başlayacağım bugün matematikten 41i görünce bir çalışma isteği geldi.

Hocam, okulda islediğiniz konuları eve gidince tekrar ederseniz sıkıntı yaşamazsınız. günlük 1-2 saat tekrar ederseniz yeterlidir fazlası zarar. sadece çalışmayı ertelemeyin yeter.

Mümkünse güzel bir akıllı saat al (Samsung Galaxy Watch 6 ) telefonuda çantaya at internetin bağlı olsun ister Google'dan ister galeriye atıp saatden bakmaya çalış 2 yıldır sınıfı öyle geçiyorum gram bir şey bilmiyorum lise 3'üm şu an ortalamam 62 bir de spor lisesinde olmanın rahatlığı var tabii :D

Mümkünse güzel bir akıllı saat al (Samsung Galaxy Watch 6 ) telefonuda çantaya at internetin bağlı olsun ister Google'dan ister galeriye atıp saatden bakmaya çalış 2 yıldır sınıfı öyle geçiyorum gram bir şey bilmiyorum lise 3'üm şu an ortalamam 62 bir de spor lisesinde olmanın rahatlığı var tabii :D

Aynı şeyi geçen sene yapıyordum. Hocalar artık istemeye başladı Apple Watch'ı sıkıntı iş.

Ya arkadaşın dediği gibi hocanın notlarının fotosunu çekeceksin ya da defterini tam tutacaksın. Biliyorum lisede defteri tam tutabilmek neredeyse imkansız ama yazarken de öğreniyorsun farkında olmadan unutma. Bir de hocan çok çekilmez bir tip değilse muhabbet kurmaya çalış, eğer olgun biri gibi konuşabiliyorsan hoca seni samimi bulup kötü yapsan bile ufak destek verip geçirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı