Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Arjinin kompleks supplement aldım 1 ay öncesine kadar ancak aroması o kadar kötü ki içerken istifra edesim geliyor. Buna ne yapalım?
Arjinin kompleks supplement aldım 1 ay öncesine kadar ancak aroması o kadar kötü ki içerken istifra edesim geliyor. Buna ne yapalım?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.568 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Mayıs 2024 #2 İçemeyecekseniz almasaydınız keşke. Ürün bozuk değilse, bu tür ürünlerin tadı zaten böyledir. Arjinin, en acı supplementlerden biridir. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Aromalı ürünü başka bir aromalı ürüne karıştırmayı deneyebilirsiniz.
İçemeyecekseniz almasaydınız keşke. Ürün bozuk değilse, bu tür ürünlerin tadı zaten böyledir. Arjinin, en acı supplementlerden biridir. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Aromalı ürünü başka bir aromalı ürüne karıştırmayı deneyebilirsiniz.
Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 emircanunlts dedi: İçemeyecekseniz almasaydınız keşke. Ürün bozuk değilse, bu tür ürünlerin tadı zaten böyledir. Arjinin, en acı supplementlerden biridir. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Aromalı ürünü başka bir aromalı ürüne karıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 kiloluk kutu aldım tam bir hayal kırıklığı etkisi harika olsa da tadı küçükken annemin verdiği öksürük şuruplarına benziyor.
emircanunlts dedi: İçemeyecekseniz almasaydınız keşke. Ürün bozuk değilse, bu tür ürünlerin tadı zaten böyledir. Arjinin, en acı supplementlerden biridir. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Aromalı ürünü başka bir aromalı ürüne karıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 kiloluk kutu aldım tam bir hayal kırıklığı etkisi harika olsa da tadı küçükken annemin verdiği öksürük şuruplarına benziyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.568 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Mayıs 2024 #4 Emre.e dedi: 1 kiloluk kutu aldım tam bir hayal kırıklığı etkisi harika olsa da tadı küçükken annemin verdiği öksürük şuruplarına benziyor. Genişletmek için tıkla... Öksürük şurubuna benzediği için içebiliyor olmanız lazım bence. O üründen çok çok daha kötü ürünler var. Öksürük şurubuna dua edersiniz.
Emre.e dedi: 1 kiloluk kutu aldım tam bir hayal kırıklığı etkisi harika olsa da tadı küçükken annemin verdiği öksürük şuruplarına benziyor. Genişletmek için tıkla... Öksürük şurubuna benzediği için içebiliyor olmanız lazım bence. O üründen çok çok daha kötü ürünler var. Öksürük şurubuna dua edersiniz.
Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #5 emircanunlts dedi: Öksürük şurubuna benzediği için içebiliyor olmanız lazım bence. O üründen çok çok daha kötü ürünler var. Öksürük şurubuna dua edersiniz. Genişletmek için tıkla... Yemeklerin içerisine koysam nasıl olur?
emircanunlts dedi: Öksürük şurubuna benzediği için içebiliyor olmanız lazım bence. O üründen çok çok daha kötü ürünler var. Öksürük şurubuna dua edersiniz. Genişletmek için tıkla... Yemeklerin içerisine koysam nasıl olur?