Köy evine ısıtma sistemi önerisi

Köyün koordinatlarını vermen gerek önce*, proje ve fikirler başta maksimum oranda çözüldükten sonra diğer düşünceler ve eksiklik kapatıcıları (mantolama örnek) düşünülebilir. Annenin körlük derecesinin kullanabileceği ekipmanları kısıtlayacağı aşikar - klima dediğinde mesela yedek klima kumandası düşünmez kimse, klimanın yerleşim, ve bakımı da köy yerinde değişiklik gösterecektir. Ağaçlık az, toz fazla ise dış ünitelerin bakımları yıllık değil, mevsimsel olarak yapılmalı.

Ben en son dizel yakıtlı ısıtıcılardan aldım, küçük bir çanta kadar olan, ismi ısıtıcı da olsa insanları kelimelerle yönettiğimizden dolayı aslında o sadece düşük torklu ve oluşan motor ısısıyla etrafı ısıtan bir zımbırtı: ilk iş egzoz çıkışını doğru vermek ve o egzoza dokunulmayacak şekilde yerleştirmeki ikinci iş, iç mekanın oksijen tüketimine sebep olduğunu atlamamak mesela.

*Köyde akrabanız veya telefonla ulaşabileceğin en az üç dört kişi de olmasına dikkat et.

İzolasyon ve ardından Isı Pompası en güzel çözüm olur, Allah kolaylık versin kardeşim bu arada.

Bursa'dayım, köy de iklimi yumuşak bir bölgede. Güneş paneli de yapacağım eve. Aslında kendi kendine yeten bir ev yapmayı planladım. Amacım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…