Malum ağustos ve haliyle korkulu rüyamız fındık geliyor. Köydeki evimizde telefon çekmiyor. Bu yüzden internet bağlatmak istiyorum 2 aylık falan. Uygun olursa sürekli de kalabilir. Haliyle telefon çekmeyince taşınabilir internet de olmuyor. Uydudan sağlayıcılara baktım ama kurulum ücreti çok fazla. Telefon hattından çekiliyor diye duydum ama Telekom'a sorunca telefon hattı bağlı olmalı eve değilse bağlatın falan dedi. Yok mudur bunun bir yolu?
Migros Ev İnterneti ile kotasız, taahhütsüz ve uygun fiyatlı ev interneti deneyimini yaşayın. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı internet deneyimi için hemen Migros İnternet’i tercih edin!
Migros Ev İnterneti ile kotasız, taahhütsüz ve uygun fiyatlı ev interneti deneyimini yaşayın. Hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı internet deneyimi için hemen Migros İnternet’i tercih edin!
Türkiye’nin Lider Altyapısız Uydu İnterneti Uzaynet uydu üzerinden yüksek hızda, iki yönlü internet bağlantısı sağlayabilen bir servistir. Hemen Başvur Bizi Arayın Her Yerde İnternet Kabloya gerek olmadan, uyduyla anında bağlantı. Kesintisiz Hız Uydu teknolojisiyle her angüçlü internet. Özgürce...
Türkiye’nin Lider Altyapısız Uydu İnterneti Uzaynet uydu üzerinden yüksek hızda, iki yönlü internet bağlantısı sağlayabilen bir servistir. Hemen Başvur Bizi Arayın Her Yerde İnternet Kabloya gerek olmadan, uyduyla anında bağlantı. Kesintisiz Hız Uydu teknolojisiyle her angüçlü internet. Özgürce...
Ya mobilden ya kurulu altyapıdan yada uydudan olacak yani en azından şu an için seçenekler bunlar. Dağ tepe gibi yerlerden bazen telefon çekiyor, çok önemli değilse öyle yapabilirsiniz. Altyapı olmayınca yüksek fiyatları kitliyorlar malesef.