Selamlar iyi forumlar. Yukarıda da belirttiğim gibi köye gideceğim ama uzaktan eğitim için internete ihtiyacımız var. Uzaktan eğitime 3 cihaz aynı anda bağlanacağız ve köy en yakın ilçeye 40, en yakın şehre de 70km uzaklıkta. Köyde adam akıllı çekebilecek internet önerir misiniz? Bir de şu mobil hatlar için galiba 50 veya 100GB varmış. Sizce onlardan almak kârlı mıdır?
Doğru bunun önerisini bende yapacaktım fakat bildiğiniz üzere bu cihaz baz istasyonu üzerinden 4.5G internet sağlıyor diye okumuştum. Yani telefonu çekmiyorsa Superbox bir işe yaramayacaktır. Mesela bizim köyde ADSL internet sıkıntısız çalışıyor eğer altyapı olmasaydı kesinlikle Superbox tercih ederdim. En mantıklı seçenek o gibi duruyor.
Altyapı hizmeti beklemeden, internete özel avantajlarla taşınabilir ev interneti sahibi olmak için Redbox'a göz atın. Redbox ile siz nereye, ev interneti oraya!
İnternette fark yaratın! Hiçbir altyapıya ihtiyaç duymadan 4.5G hızını yaşayabilmeniz için Superbox sizlerle! Taşınabilir Superbox ile hız istediğiniz her yerde!
Altyapı varsa ve port sorunu yoksa taahhütsüz internetlerden birini bağlatın. Turknet, Millenicom ya da Netspeed'e başvurabilirsiniz. Onun dışında Superbox çok pahalı ve yavaş. Mümkünse mobil hattınıza geçici internet paketleri alarak idare edebilirsiniz.
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
www.milleni.com.tr
Bu sitelerden köy adresinizi veya köy telefon numaranızı girerek sorgulama yapabilirsiniz. Eğer 12Mbps ve üstü bir sonuç çıkarsa yeterli olur. SuperBox vs. gerek kalmaz. Eğer iki firmadan da benzer sonuç alırsanız TurkNet öneririm. Ayrıca referans kodu lazım olursa yardımcı olabilirim.