Köyde 10 Mbps internet iyi midir?

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün köye Wi-Fi getirdim.

Getiren arkadaş ile konuştum, şu an mesela 70 ms alıyorum. Yakında yeni bir istasyon kuracaklar, oraya yönünü çevirince en fazla 60 alırım. Arkadaşlar, Steam’da CS2 indirmeye çalıştım, max 15 MB gördüm, 10-15 arası indiriliyordu. Sizce CS2’de tahminen kaç ms alırım veya Valorant’ta tahminen kaç ms alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping değerlerini bilemem ama bir köy için o hızlar çok iyi. Hele ki indirmeden söz ettiğiniz hız şu anda şehirdeki birçok kişiden daha yüksek bile diyebiliriz.

Merhaba, evet gerçekten de öyle, 4 yıl falan önce benim de, 3 4 MB indirme hızı olan internet im vardı GTA 5'i 4 günde falan indirmiştim, bir de tahminen CS2 de kaç ms alırım gerçekten çok merak ediıyorum.

10 Mbps günümüz için çok düşük bir hız bence. Ancak köyde kullanan insan sayısı az ise sabit internet altyapısına yeterince yatırım yapılmaması normaldir. Şu an kullandığınız internet sabit değil de mobil bir şekilde verilen, kablosuz bir internet anladığım kadarıyla.

Altyapı yok ama, internet sınırsız adamlar bildiğimiz şehirdeki gibi, gelip kurdular, anteni olsun modemi olsun kabloları falan olsun, yani internet dolaştığımdan anladığım kadarıyla şu an için gayet güzel, ve illeride başka istasyon a yönünü çevireceğiz dediler bana, o zaman daha iyi çekmesi %99

Merhaba, köyde yaşayıp 10-15 Mbps hızda oyun indirmek çok iyi bence. Online oyunlarda alacağınız ping değeri oyunların sunucusuna yani yaşadığınız yere göre değişiklik gösterir. Valorant için İstanbul sunucusuna bağlanarak oynanılıyor. Mesela Bursa’da yaşıyor olsaydınız, Valorant’ta 0-10 ms arası, Elazığ’da yaşıyor olsaydınız ise 30-50 ms arası alırdınız.

70 bile alsam iyi ama üstü pek iyi olmayabilir, ama 70 ve aşagısı alacağımı düşünüyorum.

70 bile alsam iyi ama üstü pek iyi olmayabilir, ama 70 ve aşagısı alacağımı düşünüyorum.
70 bile çok ama köyde yaşadığınız için hiç yoktan iyidir. Yaşadığınız yer sunuculara ne kadar uzaksa o kadar kötü. Nerede yaşıyordunuz?

70 bile çok ama köyde yaşadığınız için hiç yoktan iyidir. Yaşadığınız yer sunuculara ne kadar uzaksa o kadar kötü. Nerede yaşıyordunuz?

Diyarbakır'da yaşıyorum aslında CS:GO daha sarıyor ama pingden dolayı oynanmıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…