Köyde mi yaşamak isterdiniz şehirde mi ?

Kesinlikle köy, orada herkes bir aile gibidir selam verir birbirine hal hatır sorar yardımına anında koşar. Yani samimidir herkes.

Köyde de, şehirde de evimiz var. Açıkçası köyü pek sevmiyorum, şehri tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Köy deyince herkes İsveç, Hollanda köylerini hayal ediyor ama gerçekler Urfa köyleri bizim ülkede. Metropollerde bile o kadar köylüce insan var ki köylerde medeniyet imkansız gibi bir şey. Malınıza, mülkünüze belki de g*tünüze bile el koyulabilir aman diyim.

İsviçre'nin ya da Almanya'nın bir köyünde yaşamak isterdim.

Şehirde yaşıyorum ama köyde de yaşamak isterdim sabah gelen o tavuk ve güvercin sesleri...

Köy ortamını aşırı ama aşşşırı severim. Doğa mükemmel bir yer! Köyümüze gidince gerçekten huzur buluyorum temiz bir nefes alıyorum. İstanbulda nefes alınca petrol kokusu egzoz kokusu geliyor çünkü. Tabii köy hayatında ben yaşayamıyorum işte Seviyorum ortamı ama çok zor yani şehire göre gerçekten aşırı zor orada yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…