Köyde Superbox hızlandırma

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mecburyeten dolayı köyde yaşıyorum ve mecburyeten Superbox kullanıyorum,
7 8 ay boyunca köyde yaşıyorum, kendi bilgisayarım var masaüstü arada CS:GO oynuyorum.
CS:GO'da genelikle ping im 100, arkadaşlar sorum köyde Superbox'u mu nasıl daha hızlandırabilirim?
CS:GO gibi bir oyunda en az 60 ping almam gerek, Wi-Fi hızlandırıcı vs. gibi şeyler var mı?

Superbox baz istasyonu üzerinden veri alan bir cihaz. Bu noktada -biraz saçma gelebilir ama- ürünün konumunu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Onun dışında da belki DNS çözümleri az da olsa etkili olabilir.
Cloudflare DNS;
(yine de bu konuda büyük bir beklentiye girmeyin)

Ethernet kablosu kullanın. WiFi hiç bir zaman kablolu internet performansını vermiyor. 3 yıl kullandım superbox 1 megabit hız olsa bile ping olmuyor. Ayrıca sadece superbox için değil fiber internette de ethernernet daha iyidir.

Hocam ethernet kullanıyorum

Konumunu değiştirin. Pencere kenarına koyun altına bir kutu koyup yüksekte tutmayı deneyin. Ben tablo gibi duvara asmıştım en iyi orada çekiyordu.
Tamam hocam yerini değiştirmicem başka bir fikriniz varmı ?

Tamam hocam yerini değiştirmicem başka bir fikriniz varmı ?
Yerini değiştirmeden stabiliteyi arttıramazsınız. 4.5 G tam çekmiyordu ancak 3.5 G çekiyordu. 3.5 G gibi bir tabir yok ancak 3G ile 4.5 G arasında bir şeydi ve stabil çektiği için modem ayarlarındn 4.5G 'yi kapatmıştım. Yer değiştirme dışında bunu da deneyebilirsiniz. Discord + PUBG oynarken ping sorunu yaşamıyordum bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…