Çözüldü Köye internet kaç günde bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

I. Samurai Jack

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün köye internet bağlanacağı söylendi. Bize de soruldu kabul ettik. Telekom bugün muhtarla konuştu fakat bize daha bilgi gelmedi. 3 sorum olacak.

1-)yarın bağlanmaya başlansa kaç günde biter?

2-)fiber yapacaklarmış gerçekten böyle bir ihtimal var mı?

3-)modemi biz mi almamız gerek yoksa eve geldiklerinde modemi verirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) 3-6 ay civarı sürer diye düşünüyorum en geç 1 yıl)
2) bu saatten sonra ADSL VDSL altyapı çekilmez zaten bir yere altyapı yapılıyorsa o fiberdir.
3) onlar verecek.
Hiç altyapı yoksa uzun sürebilir. Ayrıca bunu kesin olarak kimsesin bilebileceğini sanmıyorum bekleyip görmek tek çare.

Yapacağız diyorlarsa yaparlar neden yapmasınlar ki, modem genelde onlar tarafından veriliyor faturanıza her ay taksit taksit yansıtılıyor. Kaç günde biteceği konusunda bilgim yok.

1 = buna kesin bir şey diyemeyiz, tahminen birkaç ay sürer altyapı gelse bile portlarda sorun yaşayabilirsiniz.

2 = evet altyapı gelirse fiber gelir.

3 = fiber altyapıda internet firmaları modemi kendileri veriyor.

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim köye bile fiber internet geliyor ama İstanbul/Pendik'te yok.

1) 3-6 ay civarı sürer diye düşünüyorum en geç 1 yıl)
2) bu saatten sonra ADSL VDSL altyapı çekilmez zaten bir yere altyapı yapılıyorsa o fiberdir.
3) onlar verecek.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…