Köye internet önerisi

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Teyzemin köydeki evi için internet araştırıyorum, kendilerinin bu konuda hiç bilgisi yok. Altyapı sorguladığımda çıkmıyor. TTNET'te sorgularken mahalleden sonrası seçilmiyor, o yüzden sorgulanmıyor. Orada belediyenin kafesi bayağı büyük var, orada internet olması lazım. Orası için getirmiş olabilirler acaba başvursalar onların evine kadar getirirler mi? Komşuları LodosNet kullanıyormuş ama hep pahalı hem yavaş. Kızı Amerika'da yaşıyor, onunla 2 3 günde bir görüşüyorlar, çok yavaş olursa donma sorunu olabilir. Taşınabilir internetlere bakıyorum ama 4.5G de olmayabilir orada. 3G varsa Vodafone'daki vadedilen hızları alabilirler mi acaba? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.

Her şeyi yalan dolan bize evinizde 4.5G var dediler bizde aldık 0.1Mbps hız alıyordum 10 gün boyunca çözmediler ilk 14 gün cayma bedeli yok dediler bende iptal ettim 650 TL fatura kitlediler.

Superbox hizmeti verilmemektedir diyor. 4.5G olmayınca hiç çalışmıyor herhalde. Geçen sene ben de almıştım yurtta kalıyorken ama 3G olmayan yerde kullanmadım tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…