x.Yusuf Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 21 2 Haziran 2021 #11 Ülküsüz dedi: Ateşe ver, istediğin alana yakın bir alan yandıktan sonra söndür, söndüremezsen itfaiyeyi ara. "yanlışlıkla" çıkan ateşler yüzünden başımıza gelmedi değil. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan gereksiz düşüncelerini kendine sakla. Verdiğin öneriye bak. lityum123 dedi: Merhaba ben köyümüzde bir alana top oynamak için bir alan yapmak istiyorum yapacağım yerde ot tohumları var. Otları nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızı toplayın, elinize bir adet tırpan alın ne kadarlık alan istiyorsanız 1 saate 1 biriniz tırpanlasın sonra da süpürürsünüz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Ülküsüz dedi: Ateşe ver, istediğin alana yakın bir alan yandıktan sonra söndür, söndüremezsen itfaiyeyi ara. "yanlışlıkla" çıkan ateşler yüzünden başımıza gelmedi değil. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan gereksiz düşüncelerini kendine sakla. Verdiğin öneriye bak. lityum123 dedi: Merhaba ben köyümüzde bir alana top oynamak için bir alan yapmak istiyorum yapacağım yerde ot tohumları var. Otları nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızı toplayın, elinize bir adet tırpan alın ne kadarlık alan istiyorsanız 1 saate 1 biriniz tırpanlasın sonra da süpürürsünüz.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #12 x.Yusuf dedi: Saçma sapan gereksiz düşüncelerini kendine sakla. Verdiğin öneriye bak. Arkadaşlarınızı toplayın, elinize bir adet tırpan alın ne kadarlık alan istiyorsanız 1 saate 1 biriniz tırpanlasın sonra da süpürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama tırpan kullanılması zor bir alet. İlk kez kullanırsanız kendinizi yaralayabilirsiniz.
x.Yusuf dedi: Saçma sapan gereksiz düşüncelerini kendine sakla. Verdiğin öneriye bak. Arkadaşlarınızı toplayın, elinize bir adet tırpan alın ne kadarlık alan istiyorsanız 1 saate 1 biriniz tırpanlasın sonra da süpürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Hocam ama tırpan kullanılması zor bir alet. İlk kez kullanırsanız kendinizi yaralayabilirsiniz.