Köye TürkNet İnternet Bağlatmak

kadirbl52

Decapat
Arkadaşlar ben uzun süredir TurkTelekom kullanıyorum gerek TurkTelekom gerek TürkNet sitesinde sorgulama yaptığımda altyapı yok diyor. Ama ben nasıl Turk Telekom Wi-Fi kullanabiliyorum şu an veya aynı yöntemle TurkNet bağlatabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı zamanda 2 sene önce D-Smart'da bağlatmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası köyde TürkNet veya başka firma tavsiye etmem bence TürkTelekom'da kal örneğin ben köyde 4 Mbit/s hız alıyorum fakat bir süre bu hız düzensiz ve düşük gelince Turkcell'in SepurBox'u var onun 20 Mbit/s 159 TL olan paketini aldım. Siz ne kadar hız alıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de köyde yaşıyorum ve Netspeed kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı olduğu sürece istediğin interneti bağlatabilirsin altyapının desteklediği.

Ben de köyde oturuyorum 2010'dan beri Türk Telekom internet kullanıyorum ilk iki yıl boyunca 3 megabit geçmiyordu 2 yıl öncesine kadar 6 megabit de kullanıyordum şimdi iyileştirme yapıldı ve vdsl 24 megabit kullanıyorum 1yıldır çok memnunum ayrıca köyde altyapının olsa daha iyi internet sitelerinde sorgulamakla görünmüyor Türk Türk telekom'dan farklı bir yere geçmeni tavsiye etme çünkü arıza durumunda Türk Telekom ekipleri sallıyor sürekli

Modem arayüzünden baktığım da adsl olarak gözüküyor nedir bu hani köyde altyapı olduğunu düşünmüyorum sorduğumda bi kutu var oraya gidiyor dediler yani altyapı var mi? Şuan turktelekom ve 3-4 megabit alıyorum şuan
Ben de köyde yaşıyorum ve Netspeed kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı olduğu sürece istediğin interneti bağlatabilirsin altyapının desteklediği.
Işte sorun o sitede hiç birini desteklemiyo hepsinde altyapı yok yazıyor ama şuan türk telekom modem bağlı evde bu modem altyapı yokta nasıl kullaniyorum?

Köylerde adam akıllı adresleme olmadığından bu sorun oluyor genelde. Zaten siz eski abonelik üzerinden bağlattığınızdan sorun yaşamazsınız. Ben köy altı yerleşim yerinde (mezrada) kullanıyorum. 3 sene falan oldu.

aynı durum benim başımada gelmişti sen soyle daha once dsmart kullanıyordum nasıl oluyor internet yok de biraz müşteri hizmetlerini 3 4 gün arka arkaya ara sonuç alamassan bölgendeki ttnet ana bayisine git ttnetin kendi şikayet yeri var orda durumu belirt orda daha hızlı sonuç alınıyor

Merhaba kardeşim köyde oturuyorum altyapım 97 destekliyor Türknet kullaniyordum cokta memnunum tavsiye ederim sehre göre cok daha hızlı internet

Almak istediğiniz firmayı arayın hattınızı taşırlar ama arıza durumunda türk Telekom ekipleri sallıyor bilginiz olsun

Altyapi varsa istediğini bağlatabilirsin. Bende köyde oturuyorum. Daha önce uzun süre Türk Telekom kullandım. Daha sonra Vodafone ye başvurdum. Altyapınız yok dediler. Şaşırdım ama üstelemeden TürkNet e basvurdum. İki günde internet bağlandı. Çokta memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…