Köylüler meslek edinmiyor

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum, güzel bir köylü farmı yaptım ilk başta köylülere meslek verdiğim bir oda yapıp zombiden insana çevirdim bu sayede çok güzel teklifler aldım fakat bir süre sonra stoklar bitti ve bir daha hiçbir şekilde yenilenmedi ve bende bu köylüleri öldürmeye karar verdim. Ardından o odanın yaklaşık 20 block aşağısına bir köylü ticaret merkezi kurup köylü farmından köylüleri vagonla getirdim ardından yine zombi yapıp insana çevirdim fakat bu sefer meslek almıyorlar. Meslek blocklarının üstüne 3-4 tane köylü çıkıyor fakat meslek edinmiyorlar. Kafayı yiyeceğim yardım edin. (yeşil köylü değiller)

Hocam yalnış bilmiyorsam bir gün geçmesi lazım. O şekilde meslek ediniyorlar. Köylüleri biraz rahat bırakın. 1 gün sonra tekrar deneyin.

Yanlarına yatak koymayı denedin mi gecenin ardından düzelebilir.

Hocam yalnış bilmiyorsam bir gün geçmesi lazım. O şekilde meslek ediniyorlar. Köylüleri biraz rahat bırakın. 1 gün sonra tekrar deneyin.
sağolasın hocam köylüleri darlamayınca işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…